Skip to main content

Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Overig (6)

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (6)

Filters voor Acties

Voor iedereen (5)

Filters voor Inhoud

40 CL (1) 75 CL (3)

Filters voor Kenmerken

Filters voor Alcoholpercentage

Tot 20% (6)

Filters voor Merk

Disaronno (7) Licor 43 (9) Cointreau (2) Grand Marnier (2) Southern Comfort (4) Drambuie (2) Amarula (6) Frangelico (2) Overig (76) Bailey's (10) Hooghoudt (1) Tia Maria (4) Villa Massa (4)
Geen resultaten

Filters voor Soort

Koffielikeur (2) Afterdinner (4)
Bekijk 6 producten

 

Amarula kopen

Houd jij van een zoete drank bij je kop koffie? Dan kun je de fruitige drank Amarula kopen. Bij Gall & Gall kun je terecht voor verschillende soorten van deze likeur. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bestel jouw fles Amarula cream of vanille vóór 22:00 uur, dan leveren wij hem morgen bij jou thuis.

Amarula aanbieding

Bij Gall & Gall bieden we de scherpste prijs, of je de likeur nu voor jezelf koopt of als cadeautje. Houd  de actiepagina goed in de gaten voor Amarula aanbiedingen en aanbiedingen op andere dranken!

Amarula likeur

Met de volle, tropische smaak van de Marula vruchten is Amarula likeur het perfecte drankje voor iedereen die van een zoetje houdt. De likeur heeft een tropische smaak, gecombineerd met tonen van chocolade en citrusvruchten. Probeer Amarula eens met een bolletje vanille-ijs als dessert!

Amarula cream of Amarula vanille?

Ben je op zoek naar een speciale likeur? Kies dan voor Amarula vanille. Deze heeft de heerlijke tropische smaak van de standaard Amarula cream likeur met een extra vanille touch. Perfect voor in een cocktail met een volle smaak, of als likeurtje bij de koffie.

Meer likeuren?

Wil je weten welke soorten likeuren er zijn of wanneer je likeur drinkt? Hier vind je deze en andere informatie over likeuren. Natuurlijk kun je ook het gehele assortiment likeuren bekijken in de shop. Wist je trouwens dat een goede likeur de beste basis is voor een lekkere cocktail? Lees hier hoe je de lekkerste cocktails maakt.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.