Skip to main content
Love by Léoube Blanc

Fruit lover

2e halve prijs

Love by Léoube Blanc

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL

Gemaakt van de lokale druif rolle aangevuld met een gelijk deel ugni blanc. Rolle staat in Italië beter bekend als vermentino en zorgt voor frisheid en kruidigheid.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Love by Léoube Blanc

Ondanks het feit dat Château Léoube een specialist is op het gebied van rosé, wordt er op het domein ook wit (en rood) gemaakt. De Love by Léoube Blanc bijvoorbeeld, deze wordt gemaakt van de lokale druif rolle en aangevuld met een gelijk deel ugni blanc. Rolle staat in Italië beter bekend als vermentino en zorgt voor frisheid en kruidigheid. Je proeft perzik, peer, amandelen, garrigues en dille. Heerlijk in combinatie met bouillabaisse of salade Niçoise. Ook geschikt als zomerse borrelwijn.

Lekker bij salades en gegrilde groenten
Ugni blanc

Een druif die in Frankijk vaak in een blend met andere druiven wordt verwerkt. Als droge witte wijn goed bij harde Italiaanse kaas of pasta met zeevruchten.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Gemaakt van de lokale druif rolle aangevuld met een gelijk deel ugni blanc. Rolle staat in Italië beter bekend als vermentino en zorgt voor frisheid en kruidigheid.
Inhoud 75 Centiliter
Soort ugni blanc, rolle
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Léoube 2387 Route de Léoube, Bormes-Les-Mimosas, France Email: info@chateauleoube.com Website: www.chateauleoube.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Provence
Château Léoube Provence

Château Léoube is een wijnbedrijf uit de Zuid-Franse Provence. De wijngaarden van het domein grenzen letterlijk aan de Middellandse Zee. Château Léoube bevindt zich in een beschermd gebied ten westen van Cap Bénat. 45 kilometer oostwaarts bevindt zich de beroemde badplaats Saint-Tropez. Château Léoube is in 1997 gekocht door de Britse familie Bamfort. Zij waren de oprichters van een van de meest duurzame boerderijen van Groot Brittannië: Daylesford Organic. Deze filosofie zetten ze door in de biologische wijnbouw. Het maken van de wijnen wordt gedaan door Romain Ott, van de beroemde familie Ott van buurdomein Domaines Ott. Hij is een specialist op het gebied van rosé. Château Léoube maakt naast de verschillende rosé wijnen, ook rode en witte wijn.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen