Skip to main content
Malfy Con Limone

Gin

Malfy Con Limone

70CL 41%

Verrukkelijke Italiaanse zongerijpte citroenen en Amalfi citroenschil verheffen de fijne botanicals en handgeplukte jeneverbes om dit een essentiële gin voor elk seizoen te maken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Malfy Con Limone

Verrukkelijke Italiaanse zongerijpte citroenen en Amalfi citroenschil verheffen de fijne botanicals en handgeplukte jeneverbes om dit een essentiële gin voor elk seizoen te maken. Juniper, Amalfi Coast citroenen en 5 botanicals. De beste Italiaanse citroenen met het unieke gin familierecept creëren samen een one-of-a kind spirit, namelijk de Malfy Con Limone. De klassieke gedestilleerde Italiaanse jeneverbessen en citroenschillen uit de Amalfi-kust zorgen voor een complexe smaak samen met anijs en koriander. Perfect met een premium tonic en een schijfje citroen.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 41%
Contactgegevens Leverancier
Torino Distillati Via Montegrappa 37, Moncalieri (TO), Italy C.A. Website: malfygin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Piedmont
Malfy Piedmont

Nergens in Italië is de Italiaanse sfeer zo sterk aanwezig als aan de Amalfikust. In deze stijlvolle en zonovergoten enclave leven ze op een ander tempo... Geïnspireerd door deze Amalfi lifestyle nodigt Malfy Gin je uit om 'La Dolce Vita' als een echte Italiaan te beleven. Gedistilleerd met alleen de beste botanische ingrediënten, zoals handgeplukte jeneverbes, Italiaanse citroen, roze grapefruit en sinaasappel, en daarna uiteindelijk gemixt met Italiaans water. Malfy is werkelijk een unieke gin.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen