Skip to main content
Mars Shinshu Maltage Cosmo

Blend

Mars Shinshu Maltage Cosmo

70CL 43%

De Shinshu Mars Maltage Cosmoe is een blend van whisky's van de Japanse Shinshu distilleerderij en verschillende Schotse single malts. Daarna teruggebracht naar 43% met Japans water uit bronnen in de buurt van de distilleerderij bij de Japanse distilleerderij.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Mars Shinshu Maltage Cosmo

Je zou kunnen zeggen dat dit niet echt een Japanse whisky is, maar laat je verrassen door de geweldige blending-kunst van master blender van de Shinshu distilleerderij Deze Blend is een mooie mix van zoete smaken zoals honing, karamel en gerijpte vruchten, subtiel met prettige houtige en rokerige hints.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Contactgegevens Leverancier
LA MAISON DU WHISKY 9-11 rue Marte 92110 Clichy, France
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen