Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Martell VS

Cognac 5.0

Per fles

Martell VS

Oorsprong - Frankrijk 70CL 40%

Martell VS is een lichte en jonge cognac. Deze prachtige cognac wordt minstens vijf tot zeven jaar gerijpt op de mooiste eikenhouten vaten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Martell VS

Martell VS is een lichte en jonge cognac. Deze prachtige cognac wordt minstens vijf tot zeven jaar gerijpt op de mooiste eikenhouten vaten. Martell VS heeft een koperachtige kleur, en in de smaak proef je vruchten, eiken, vanille en een klein beetje noten. Zacht en fruitig, de Martell VS cognac is geweldig voor cocktails. Van een enkele distillatie bron voor een rijkere cognac ervaring.

5.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Super smaak!
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Goede Cognac
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Cognac
Martell Cognac

Plaats, precisie en tijd - de drie grote pijlers van het Martell Cognac vakmanschap en het hart van de expertise en emotie die sinds 1715 van hand tot hand gaan. Driehonderd jaar passie. Een spirit die smaak koestert en vakmanschap eert. De schoonheid en plezier van elk moment wordt gevierd door de Franse Art de Vivre. Passie en kennis die van generatie op generatie gaat, het creëren van cognacs die men drinkt over over de hele wereld. Elke Martell cognac heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen, van de tijdloze klassiekers tot beperkte edities.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.