Skip to main content
Mirabeau Classic Rosé Magnum
Frankrijk -25% Extra Groot

Classic Rosé

Mirabeau Classic Rosé Magnum

Frankrijk - Grenache, Syrah, Cinsault 2021 150CL 12,5%

Klassieke blend van de lokale druiven uit de Provence: syrah, grenache en cinsault. In deze elegante rosé ruik je aardbeien, rode kersen en frambozen.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Mirabeau Classic Rosé Magnum

Frankrijk 2021 150CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Mirabeau Classic Rosé Magnum

Klassieke blend van de lokale druiven uit de Provence: syrah, grenache en cinsault. In deze elegante rosé ruik je aardbeien, rode kersen en frambozen.

Op dit moment wordt de beste rosé ter wereld gemaakt in de Provence. De wijnen zijn te herkennen aan hun lichte zalmroze kleur. In de smaak zijn ze licht, maar gestructureerd met kruiden en body. De Mirabeau Rosé is een klassieke blend van de lokale druiven syrah, grenache en cinsault. In de wijn ruik je aardbeien, rode kersen en frambozen. De wijn heeft een verfrissende zuurgraad. Ideaal voor een warme dag. Serveer 'm als aperitief, bij salades, visgerechten of een zomerse barbecue.

Extra feestelijke Magnum (150cl)
Deze flessen zijn superhandig voor je diner. Met 1 fles heb je direct voldoende. Of als supercadeau! Wist je dat je magnum uitspreekt als mAgnum en niet als mEgnum (want dat is een ijsje). En het bewaarpotentieel van een magnum langer is doordat er in verhouding minder zuurstof bij de wijn komt, dus rijpt de wijn langzamer op de fles.

Druivensoort
Druivensoort
Grenache
Grenache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.
Syrah
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Cinsault
Frisse, pittige rode wijnen die even bloemig als fruitig zijn worden gemaakt met deze druif. Probeer eens in combinatie met een mild gekruid vegetarisch Indiaas gerecht.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Klassieke blend van de lokale druiven uit de Provence: syrah, grenache en cinsault. In deze elegante rosé proef je aardbeien, rode kersen en frambozen.
Inhoud 150 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort grenache, syrah, cinsault
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Mirabeau 5, Cours Gambetta, Cotignac, France Website: www.mirabeauwine.com Email: stephen@mirabeauwine.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Cotignac
Frankrijk, Cotignac
Mirabeau en Provence Frankrijk, Cotignac
Stephen en Jeany Cronk zijn de Britse eigenaren van Mirabeau en Provence. De grote passie van Stephen was altijd al wijn. Tot zijn 30-ste werkte hij in Londen voor wijnimporteurs en had hij zijn eigen wijn en koffie bedrijf. Daarna werkte hij jarenlang in de telecom industrie. In 2008 stond hij op het punt om een grote stap te maken in zijn zakelijke carrière. Dit betekende echter wel dat hij daardoor nog meer tijd zonder zijn jonge gezin zou moeten doorbrengen. Hij besloot om het roer drastisch om te gooien. Het hele gezin verhuisde naar het hart van de Provence om daar met een team van wijnmakers de lekkerste rosé te maken.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.