Skip to main content
Mongozo Bio Glutenvrij Pils
-25% Biologisch

Pils

Per fles

Mongozo Bio Glutenvrij Pils

null - Pils 33CL 5%

Mongozo Premium Pilsener is het eerste glutenvrije, biologische en fairtrade pils ter wereld. Het bier is lichtbitter, hoppig en zacht van smaak; al met al een fris door-drink- bier.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Mongozo Bio Glutenvrij Pils

33CL

Alles over Mongozo Bio Glutenvrij Pils

Mongozo Premium Pilsener is het eerste glutenvrije, biologische en fairtrade pils ter wereld. Het bier is lichtbitter, hoppig en zacht van smaak; al met al een fris door-drink- bier.

Description Mongozo Premium Pilsener is het eerste glutenvrije, biologische en fairtrade pils ter wereld. Het bier is lichtbitter, hoppig en zacht van smaak; al met al een fris door-drink- bier.
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Ingrediënten Ingrediënten: water, gerstemout, rijst, gist en hop
Contactgegevens Leverancier
Mongozo BV Lionstraat 12C -5831 AK Boxmeer, The Netherlands
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mongozo
Mongozo
Mongozo Mongozo
Mongozo betekent proost in de moedertaal van oprichter Henrique Kabia. Het is de taal van het Chokwe volk, dat verspreid leeft over Angola, Congo en Zambia. Het bier wordt onder het Chokwe-volk al twee eeuwen gebrouwen. Het geheime recept droeg men door de eeuwen heen over van moeder op dochter. Ook de moeder van Henrique brouwde palmnotenbier. Henrique leerde de kneepjes van het vak dan ook van haar. Het recept is het enige wat hij heeft als hij naar Nederland komt in 1993. In 1998 besluiten Henrique en Jan Fleurkens gezamenlijk het bier op de markt te brengen. In 2003 overlijdt Henrique bij een tragisch ongeval. Het bedrijf gaat door zoals hij dat gewild had en is nu klaar om zijn vleugels uit te spreiden!

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

    icon
  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.