Skip to main content
Old Pulteney 12 Years

Medium & granig 4.8

Old Pulteney 12 Years

Schotland - Malt 70CL 40%

Volledig gerijpt in met de hand geselecteerde ex-bourbonvaten en vervaardigd met behulp van traditionele technieken welke andere distillateurs allang niet meer gebruiken. Deze 12-jaar oude whisky is het schoolvoorbeeld van de Old Pulteney distilleerderij.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Old Pulteney 12 Years

Old Pulteney 12 Years Old is een echte prijswinnaar. Hij is gerijpt op speciaal geselecteerde, oude bourbonvaten. En wordt nog steeds gemaakt met dezelfde ambachtelijke en traditionele technieken die andere distilleerderijen al lang hebben losgelaten. Niet voor niets een beroemde whisky met vele internationale prijzen.

4.8
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Gewoon een lekkere Whisky, zacht en rijk van smaak.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Nieuw voor mij maar geen spijt, verrukkelijk, pittig, een blijvertje!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Deze is erg smaakvol en drinkt lekker weg, staat in mijn top 10
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een hele mooie Whisky voor een nog mooier bedrag.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Zeer goede single malt. Rijp genoeg vooer een zachte smaak met scherpere tonen voor een fijne afdronk. Aanrader, zeker voor zijn prijs.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Pulteney Distillery Co. KW1 5BA Website: www.oldpulteney.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Highlands
Old Pulteney Highlands
Distilleerderij Old Pulteney is gesitueerd in de haven van Wick en daarom de meest noordelijk gelegen distilleerderij van het vaste land. Old Pulteney is opgericht in 1826 en destijds was Wick een ideale plek aan de kust voor het transport van de whisky over zee. In de 19e eeuw was deze plaats tevens een belangrijke haven voor de haring vangst en één van de drukste vishavens van Europa. De geschiedenis van Old Pulteney is daarom nauw verweven met de visvangst en de visboten. Veel arbeiders uit de distilleerderij waren tegelijkertijd ook visser. Deze rijke historie is terug vinden op de bijzondere flessen en kokers van de Old Pulteney range.
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.