Skip to main content
Chivas Regal 18 Years
-12%

Medium & granig 4.4

Chivas Regal 18 Years

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

Chivas 18 bevat een 85 unieke smaaknoten in elke druppel. Deze unieke rijke en complexe 18 jaar oude blended Scotch whisky heeft zowel prijzen als de harten van whiskyliefhebbers over de hele wereld veroverd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Chivas Regal 18 Years

Chivas 18 bevat een 85 unieke smaaknoten in elke druppel. Deze unieke rijke en complexe 18 jaar oude blended Scotch whisky heeft zowel prijzen als de harten van whiskyliefhebbers over de hele wereld veroverd. Met felbegeerde titels als 'Best Blended Scotch Whisky' van de International Wine and Spirits Competition in 2014, maakt Chivas 18 indruk bij elke slok. Deze 18 jaar oude Scotch whisky ontwikkelt intense smaken in alleen de beste vaten, wat resulteert in een verfijnde whisky met een nooit eindigende smaakervaring.

4.4
  • Wat een Super Whisky, drink hem graag met een ijsblokje !!!
  • This is a favorite. Soft and full flavor.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
www.chivasspirit.com www.chivasspirit.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar
Gouden

Int. Wine & Spirits Competition

73.5

Jim Murray

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Chivas Regal Speyside

In 1841 kochten de broers James en John Chivas een zaak in Aberdeen voor de verkoop van wijn en sterke drank. In 1842 ontvingen ze een onderscheiding van Koningin Victoria, waarmee hofleverancier werden. De naam Chivas Regal (Regal betekent koninklijk in het engels) is later dan ook gekozen, voor deze unieke whisky, als eerbetoon aan Koningin Victoria. Aan het begin van de 20e eeuw kwam hun succes in de Verenigde Staten. De broers selecteerden en blendden vele gerijpte malt- en graanwhiskies tot een zeer zachte en rijke whisky. Door hen genieten we vandaag de dag van ’s werelds meest exceptionele blended Scotch.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen