Skip to main content

Voor kerst


Gincadeaus

Gincadeaus

Zet de trend deze Kerst en geef een bijzondere gin cadeau. Of het nu om een kenner, verzamelaar of beginner gaat, wij hebben voor iedereen verschillende smaken en soorten gin. Tanqueray No. Ten of Gordon's Pink zijn een uitstekende gin met alcohol, terwijl Seedlip Grove en Gordon's 0.0% een echt smaakvol alcoholvrij alternatief bieden. Wil je een bijzonder iemand écht feestelijk verrassen? Ga dan voor een gin- of gin & tonic-cadeauset.

TANQUERAY LONDON DRY 70CL
 


Tanqueray heeft een heldere, frisse smaak. Er zijn kruidige ondertonen van jeneverbes, engelwortel en korianderzaden. In de afdronk is citroen te proeven. Gemaakt van pure graan alcohol en uit Toscaanse kruiden en planten is het vier maal gedistilleerd. Daarna rijpt het product 18 maanden. Tanqueray is niet alleen verrukkelijk als mix met tonic, maar is ook een goede basis voor andere klassieke cocktails en longdrinks, zoals de wereldberoemde Tanqueray Martini.

Tanqueray gin is dé gin voor echte liefhebbers. Kenner of niet, de groene fles van Tanqueray komt je zeker bekend voor. Het recept is onaangeroerd sinds 1830.

Tanqueray

TANQUERAY TEN 70CL
 


Het intense ‘TEN’ hart wordt geblend met de neutrale graan alcohol en meer traditionele ingredienten als jeneverbes, koriander, angelica en drop poeder, samen in de distilleerketel voor een vierde distillatie. Hier wordt ook een extra hoeveelheid aan verse citrus vruchten toegevoegd, dit om het onderscheidende karakter te benadrukken in de uiteindelijke drank. Ook kamille bloemen worden gebruikt voor Tanqueray No. TEN. Kamille geeft een zeer verzachtend effect en maakt het geheel mooi rond. Vergeleken met Tanqueray London Dry wordt hier beduidend minder jeneverbes gebruikt, dit om het delicate citrus karakter waar zo hard aangewerkt is in de ‘Tiny 10’ niet te overweldigen.Tanqueray No. TEN is gebotteld op 47.3% alcohol om alle subtiele smaken nog beter vast te kunnen houden.Tanqueray No. TEN heeft een unieke smaak die zeer fris is door het gebruik van de citrus vruchten. Het subtiele gebruik van kamille zorgt voor de ronde afdronk. Dit alles maakt de gin uitermate geschikt voor een fantastische martini.

In de jaren 1830 was Charles Tanqueray niet bang om met unieke ideeën zijn eigen stijl te ontwikkelen.

Tanqueray

TANQUERAY BLACKCURRANT ROYALE 70CL
 


De nieuwe Tanqueray Blackcurrant Royale is een gedurfde en zeer smaakvolle gedistilleerde gin die een mysterieuze flair met zich meebrengt. Het is gemaakt met Tanqueray London Dry gin als basis met hier Franse zwarte bessen en vanillesmaken aan toegevoegd. Dit gecombineerd met een mysterieuze twist van bloemige tonen geïnspireerd op zwarte orchideeën.

Het haalt zijn inspiratie uit het Franse erfgoed en de reizen van Charles Tanqueray in de jaren 1840: een mix van het lef van Charles Tanqueray, en het mysterie en de decadentie van Frankrijk in die periode.

Tanqueray

SEEDLIP GROVE 70CL
 


Seedlip Grove 42 wordt gemaakt van zes zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten en specerijen, afkomstig uit de hele wereld en gedistilleerd in koperen ketels. Deze distillaten worden vervolgens gemengd in een uniek proces om een rijk en verfijnd smaakprofiel te creëren. Seedlip Grove 42 heeft tonen van sinaasappel, mandarijn, gember en citroengras. De beste manier om van deze alcoholvrije drank te genieten, is door 50 ml te serveren met tonic of spuitwater over ijs. Garneer met een sinaasappelschil.

Geïnspireerd door The Art of Distillation, een boek dat in 1651 in Engeland werd gepubliceerd, begon Ben Branson met het distilleren van zelfgekweekte kruiden uit zijn eigen tuin met behulp van een kleine koperen still.

Seedlip

GORDON'S ALCOHOL FREE 0.0 70CL


Gordon’s Alcohol Free 0.0% is gedistilleerd van de beste botanische ingredienten, net zoals de originele Gordon’s Dry Gin, waardoor Gordon’s 0.0% hetzelfde gedurfde karakter van jeneverbes heeft dat je van Gordon’s mag verwachten.

Tot vandaag de dag is het recept zó geheim dat slechts 12 personen ter wereld het kennen.

Gordon's

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.