Skip to main content

Voor elkaar gemaakt:


Bacardi Razz & UP, voor elkaar gemaakt

cocktails
cocktails

Bacardi Razz is een witte rum uit de koker van de Bacardí’s, waaraan natuurlijke frambozenaroma’s zijn toegevoegd. En dat zorgt voor een subtiele frambozenrum, heerlijk om te mixen met Sprite of 7-up. Wil je deze eenvoudige cocktail een beetje opleuken, voeg er dan verse frambozen en partjes limoen aan toe. Dat maakt hem instant feestelijk en echt een cocktail voor huisfeestjes.

BACARDI RAZZ & UP: DE GESCHIEDENIS

Het kostte Don Facundo Bacardí Massó een decennium om de weergaloze rum te maken waar hij al sinds 1862 naar op zoek was. Met trots presenteerde hij zijn perfecte blend aan het Cubaanse volk. Maar hij en z’n familie bleven hun hele leven zoeken naar manieren om de rum nog beter te maken. En nog altijd zitten en staan ze niet stil. Met Bacardi Razz bracht de familie de eerste rum op de markt met frambozenextracten. De subtiele en verfrissende smaak van Bacardi Razz is heerlijk om te mixen met Sprite of 7-up.

Bacardí Razz & Up
Bacardí Razz & Up

Dit heb je nodig:

Zo ga je te werk:

  1. Vul een glas met ijsblokjes. 
  2. Doe een deel (50 ml) Bacardi Razz in het glas
  3. Mix met twee delen (100 ml) 7-up of Sprite.

Tip: maak je Razz & Up mooi met limoentjes en frambozen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.