Skip to main content

Recept en inspiratie


Frosé

frose
frose

Wijnliefhebbers opgelet! Snak jij ook zo naar een ijskoud glas rosé als het warm is? Dan hebben wij iets leuks voor je. De Frosé, ofwel de Frozen Rosé Cocktail! Gemaakt van ijsblokjes en rosé (denk: een soort slushy). Je maakt de Frosé in een handomdraai, zie hieronder het recept.

BEKIJK ALLE ROSÉ

INGREDIËNTEN FROSÉ:

bevroren rose in cocktail glas
  • Je favoriete fles rosé
  • IJsblokjes
  • (Blender)

Zo maak je hem!

Rosé en ijsblokjes in de blender. Even mixen. En voilá! Je eigen ijskoude Frosé. Alternatief: giet rosé in ijsblokbakjes. Laat bevriezen in de vriezer, en mix daarna in de blender. 

VARIEER!

Wil je je Frosé nog wat opleuken? Je kan hem wat zoeter maken door siroop toe te voegen. Of neem wat vers fruit mee in de blender. Zoals frambozen. aardbeien, watermeloen of perziken. Keuze genoeg. 

GA AAN DE SLAG!

Nu weet je precies hoe je zelf een Frosé kan maken voor de warme zomerdagen. 

Zin in iets anders? Bekijk dan nu de cocktail pagina of bekijk ook meerdere recepten van de populaire Gin-tonic,  Bloody MaryMojitoCaipirinha cocktailLong Island Iced TeaSex on the beach en Pina Colada. Genoeg te ontdekken dus!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.