Skip to main content

Recept


Frozen Margarita

cocktails op bar met fruit
cocktails op bar met fruit

Zin in een Frozen Margarita? Wij vertellen je wat je nodig hebt en hoe je 'em maakt!

DIT HEB JE NODIG:

tequilla
  • 90 ml tequila
  • 30 ml triple sec
  • 30 ml vers geperst limoensap
  • 1 limoen
  • 16 ijsblokjes
  • 2 eetlepels grof zeezout

ZO MAAK JE 'M

  1. Doe de tequila, triple sec en het limoensap met de ijsblokjes in een blender.
  2. Mix net zolang tot het ijs fijngemalen is.
  3. Strooi het zeezout op een schoteltje.
  4. Pak 4 cocktailglazen en snijd een schijfje van een limoen. Wrijf het limoenpartje langs de rand van elk glas en doop de glasranden in het zout.
  5. Schenk de cocktail in de glazen en zet op de rand van elk glas een limoenschijfje.
BEKIJK ALLE TEQUILA

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine april 2017.

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

Wil je meer weten over bourbon? Ontdek alles over bourbon.