Skip to main content

Zo maak je de


Ketel 1 Hard Lemonade

Ketel 1 Hard Lemonade

Wist je dat KETEL 1 niet alleen heel lekker is puur, maar dat je er juist ook prima mee kunt mixen? KETEL 1 Hard Lemonade is een zonnige, verfrissende mix met KETEL 1 Jenever, citroensiroop, bruisend water, een schijfje citroen en limoen en lekker veel ijs. Supermakkelijk om thuis zelf te maken in losse glazen óf in de handige pitcher om te delen met vrienden.

Bestel direct een Hard Lemonade Pitcherpack

Ketel 1 Hard Lemonade

 

Ingrediënten

  • 1 deel KETEL 1 jenever
  • 1 deel citroensiroop
  • 3 delen bruisend water
  • garnering: citroen of limoen

Bereiding

Vul een longdrinkglas met ijsblokjes. Schenk daaroverheen de KETEL 1 Jenever. Vul aan met citroensiroop. Roer goed door en top af met bruisend water. Garneer met een schijfje citroen of limoen. Enjoy!
 

Ketel 1 100CL

OF BEKIJK DE VIDEO

KETEL 1: Ambacht en avontuur

KETEL 1: Ambacht en avontuur

Zacht en zuiver. Traditie en toekomst. Ambacht en avontuur. KETEL 1 heeft het allemaal. Liefde voor stoken stroomt al 330 jaar door de aderen van de familie Nolet. KETEL 1 is geïnspireerd door de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam: distilleerketel nummer 1.

Vraag een liefhebber naar de smaak en hij zegt: ‘Een karakteristieke jenever met zachte afdronk’. Naast KETEL 1 Jenever en KETEL 1 Matuur (gerijpte jenever) omvat de productrange van Nolet Distillery: Ketel One Vodka, Ketel One Botanicals en NOLET’s Gin.

Het leuke is dat je Hard Lemonade je eigen creatieve twist kunt geven. Bekijk regelmatig onze website voor inspiratie en nieuwe recepten. Als je je hier inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je in augustus het unieke KETEL 1 Shake Off receptenboek met 30 op Hard Lemonade geïnspireerde recepten digitaal per mail.


Meer lezen

Van de familie Nolet komt niet alleen de bekende KETEL 1 Jenever, maar ook de KETEL One Vodka en KETEL One Botanicals. Lees alles over deze wereldberoemde wodka.