Skip to main content

Tess Posthumus

Tess Posthumus

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reist de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars ter wereld: Door 74 in Amsterdam, waar ze de lekkerste cocktails mixt. Ook ontwikkelt Tess de heerlijkste mix-recepten voor Gall & Gall en geeft ze handige mix tips. Ontdek daarnaast wat Tess haar favoriete mix dranken zijn!

Nieuws: Tess' nieuwe boek

Tess heeft een boek geschreven over cocktails. Het heet Cocktails met Tess en is nu overal te koop! Tess geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary’s Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. Naast meer dan 100 cocktailrecepten vertelt Tess anekdotes, geeft ze informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de kneepjes van het vak. Kortom: voor alles wat je wil weten over cocktails heb je dit boek gewoon nodig.

Over Tess

Tess Posthuma

Tess Posthumus studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en rondde in 2014 haar Master Sociologie af. Tijdens haar studie werkte Tess al in diverse horeca-zaken en werd ze verliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij een van de beste bars ter wereld: Door 74 in Amsterdam. Haar talent is niet onbekroond gebleven, zo won Tess diverse nationale competities én werd ze de internationale winnaar van The Mixing Star van Disaronno.

Inmiddels reist Tess als freelance hospitality professional de hele wereld over. Zo bezocht ze Parijs en Londen als guestbartender, nam ze als jurylid in Milaan een commercial op en was ze in Sri Lanka, Maleisië en Rusland om workshops te geven. Maar ook in Nederland is ze heel actief in de cocktailscene.

Tess in Nederland

Tess wordt ingehuurd voor evenementen, ontwikkelt signature cocktails en menukaarten en organiseert haar eigen foodpairing avonden in de Supperclub. Je kan de avonturen van Tess volgen op haar blog waar ze blogt over haar belevenissen, andere bartenders interviewt en je update over haar onderzoek naar Nederlandse jenever. Ook kun je haar avonturen volgen via Instagram. En nu vind je haar avonturen en mixen ook op gall.nl!

Het maken van een lekker drankje is geen rocket science. Ik kan niet wachten om heel Nederland cocktails te leren mixen!

Tess Posthumus

Tess Posthumus

BESTE BARTENDER VAN NEDERLAND

In 2015 was Tess al gekroond tot "Dutch World Class" Bartender of the Year, ofwel beste bartender van Nederland. In de finale liet ze zeven andere - allen mannelijke - bartenders achter zich. Lees meer over Tess haar overwinning. In de zomer van 2015 vertegenwoordigde ze Nederland in Kaapstad, waar de internationale World Class (48 deelnemende landen) finale plaatsvond. Ze eindigde op de 8e plaats. Ofwel achtste van de wereld!

 

DE LEKKERSTE MIX-RECEPTEN VAN TESS

Op Gall & Gall vind je allerlei mix-recepten van Tess. Ben je bijvoorbeeld echt fan van gin? Probeer dan een Tanqueray en Thomas Henry Indian Tonic van Tess. Of sip jij liever een cocktail met wodka weg? Dan is de Tess Mixt: Moscow Mule meer jouw ding meer jouw ding. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.