Skip to main content
Beefeater London Dry

Gin 4.6

Beefeater London Dry

Verenigd Koninkrijk - Gin 70CL 40%

Beefeater is een klassieke Engelse Dry Gin: krachtig van smaak, sterk gearomatiseerd en altijd ongezoet. Doordat Beefeater een sterke smaak en een hoger alcoholpercentage heeft dan de meeste andere gins, smaakt Beefeater ongeëvenaard.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Beefeater London Dry

Een Londense distilleerderij, 9 distilleerketels en botanicals maken samen 's werelds meest bekroonde gin onder toezicht van de meest ervaren Master Distiller. Een typisch Londense Dry Gin met een groot jeneverbeskarakter en sterke citrustoetsen. Dit is een authentieke Londense Dry Gin voor wie van de echte smaak van gin houdt. Nog steeds gemaakt in Londen volgens het originele recept van onze oprichter James Burrough's met botanicals zoals krachtige jeneverbes, pittige Sevilla sinaasappel en citroenschil. Desmond Payne - 's werelds meest ervaren master distiller - zorgt voor een gedurfde en onderscheidende gin die de standaard zet voor London Dry Gins en claimt de titel van 's werelds meest bekroonde Gin.

Maximaal 12 flessen per klant.

4.6
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Goede, niet te zoete gin voor een prima prijs
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Fijne smaak, lekkere geur.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Leuk om een keer te proberen. Geurig en zacht van smaak.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekkere frisse gin
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Beefeater www.chivasspirit.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, Londen
Beefeater Londen

Beefeater is de nummer 1 premium gin van de wereld. De enige internationale premium gin die nog altijd in Londen, aan de zuidelijke oever van de Thames, wordt gedistilleerd. Dit brengt een typisch Brits karakter met zich mee. Sinds 1860 is het recept ongewijzigd, gebaseerd op de negen botanische kruiden die essentieel zijn voor het karakter van Beefeater Gin.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.