Skip to main content

Een genot voor het oog


Top 5 kleurrijkste drankjes

Top 5 kleurrijkste drankjes

Cocktails; iedereen houdt ervan. Of het nu een zonnige, zomerse dag is of juist een treurige regenachtige. Kleurige cocktails kunnen altijd! Kleur lekker buiten de lijntjes met deze 5 kleurrijke cocktails. Want ja, het oog wil ook wat.

De 5 kleurrijkste cocktails op een rij:

1. Sangria

Deze temperamentvolle Spaanse schone kan niet ontbreken in dit rijtje. Een zoetige wijncocktail boordevol fruit. Deze cocktail kan echt altijd. Maak zelf ook eens een lekkere sangria.

2. Mimosa

Lekker simpel maar o zo kleurig. Met deze oranje cocktail haal je meteen het zonnetje in huis. De klassieke mimosa bestaat uit mousserende wijn, Cointreau en sinaasappelsap. Wil je ‘m zelf maken? Lees dan hier hoe je dat doet.

3. Sea breeze

Een zoet zure cocktail met een zuurstokroze kleur. De Sea breeze. Combineer wodka, grapefruitsap en cranberrysap en geniet van deze verfrissende zomercocktail. Is het weer buiten niet echt goed meer? Mix thuis de Sea breeze en waan je even op een strand.

Maak zelf de lekkerste

Cocktails!

Instructie thuis cocktails maken Maak zelf de lekkerste cocktails | Gall & Gall

Cocktails maak je zo

4. Red lips

It’s all in the name. Vandaag is zeker rood met de Red lips cocktail. Een cocktail om elk feest mee te vieren. Een promotie, verjaardag of het nieuwe jaar luid je in met een Red lips. Maak ‘m zelf met onder andere wodka, prosecco en verse frambozen. Wat je nog meer nodig hebt? Dat lees je hier


5. Hot blue tubbie

Deze cocktail is blauwer dan blauw en neemt je meteen mee naar de zee van een tropische vakantiebestemming. Maar, hij heeft een flinke kick. Daar zorgen de gin en Blue Curaçao wel voor! Maak ‘m zelf met dit simpele recept.

 

Proef alle kleuren van de regenboog met deze fleurige cocktails. Op zoek naar meer inspiratie voor lekkere cocktails en maakt de kleur je niet zo uit? Duik dan eens in de andere mixrecepten die we voor je hebben verzameld. Keuze genoeg!