Skip to main content

Recept en inspiratie


Vodka & Tonic

Vodka & Tonic

Het Russische broertje van de Gin-Tonic. De vodka tonic. Alhoewel in Spanje het drankje pas echt razend populair is. Spanjaarden verruilen tegenwoordig de gin vaak voor een fraaie, karaktervolle vodka. Laat je inspireren en ontdek hoe jij een vodka tonic maakt!

vodka tonic

INGREDIENTEN

  • 45 ml wodka
  • 150 ml Fever-Tree Tonic
  • Garnering: citroenschil

ZO MAAK JE 'M!

  1. Vul een Bourgogne of groot rode wijnglas met ijs.
  2. Voeg daarbij de vodka en vervolgens de tonic; let erop dat je de tonic rustig en zo dicht mogelijk bij het ijs inschenkt.
  3. Garneer met een lange, sierlijke citroenschil.

Top 3: Vodka Tonic alternatieven

Is de vodka tonic helemaal jouw ding? Probeer dan ook eens een van deze alternatieven!

Sietze
Sietze

GEMIXT DOOR SIETZE

Sietze Kalkwijk is werkzaam als industrieel ontwerper en adviseur. Daarnaast is hij altijd bezig met eigen projecten en avonturen, vaak in verre landen. Een van die projecten maakte hem eigenaar van het exclusieve merk Bishkek Vodka. 

ZELF MIXEN!

Nu weet je precies hoe je zelf een vodka tonic maakt. Wil je nu eens wat anders? Bekijk dan nu de cocktail pagina of bekijk ook meerdere recepten en variaties op de populaire Gin-TonicBloody MaryMojitoCaipirinha en Piña Colada pagina’s. Genoeg te ontdekken dus!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.