Skip to main content

Heerlijk Verrijkende Alcoholvrije Wijnen


Van Barrels & Drums

Van Barrels & Drums

Het is een tijdloos verhaal over avontuur en lef, een die nooit gaat vervelen. De basis van de Barrels & Drums alcoholvrije dranken is tijdloos en grenzeloos. De historie gaat terug naar de 18e en 19e eeuwse handelaren: de zeelieden en ontdekkers die oude handelsroutes volgden en oceanen en ruige terreinen overstaken. Barrels & Drums moedigt je van vandaag aan om hun fantasie te laten gaan. Wees stoer. Wees moedig. En ben open-minded. Zo maak je je eigen historie. Dat hebben wij gedaan en het was ontzettend leuk!

image

3 heerlijke alcoholvrije dranken

Barrels & Drums Merlot

Deze Merlot heeft een droog, fris en fruitig karakter met tonen van kersen en pruimen. De wijn heeft een lange aromatische afdronk. Een wijn met een zacht fruitig, medium body. Met deze alcoholvrije rode wijn is het bij elk diner genieten!

Barrels & Drums Chardonnay

Deze Chardonnay heeft een droog, fris en fruitig karakter met tonen van tropisch fruit en citroen. De wijn heeft een lange aromatische afdronk. Met deze alcoholvrije Chardonnay is elke borrel en diner genieten!

Barrels & Drums Sparkling

Deze sparkling Chardonnay heeft een droog, fris en fruitig karakter met een volle bubbel. De wijn heeft een lange afdronk met een vleug van tropisch fruit en citrus. Met deze alcoholvrije Sparkling Chardonnay is het voor iedereen feest!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.