Skip to main content

Ontdek sterke merken


Singleton

Singleton

Single Malt Scotch Whisky kenmerkt zich door kwaliteit en individualiteit. Maar Singleton of Dufftown gaat nóg een stap verder en is daarnaast ook innovatief en baanbrekend, met verschillende spannende smaken. Ook de beginnende (malt) whisky drinker kan zeker gelukkig worden van een goed glas Singleton. Zin om deze whisky te proberen? Ontdek hier alles over dit whiskymerk.

BEKIJK ALLES VAN SINGLETON

OM VAN TE GENIETEN: THE SINGLETON!

Ruim de helft van de malt whiskydistilleerderijen in Schotland ligt in Speyside. De Singleton Dufftown-distilleerderij ligt in het hart van deze vruchtbare regio. En dat proef je! De malts van Singleton zijn perfect in balans, natuurlijk rijk en zacht. De onmiskenbare smaak komt voort uit de unieke selectie van Europese eikenhouten vaten die volle fruitaroma's bieden en Amerikaanse eikenhouten vaten die zorgen voor een vleugje honingzoete vanille. Het is een volle, zachte single malt, ontwikkeld als de ideale introductie van single malt whisky's aan beginnende malt whisky drinkers

SINGLETON 12 YEARS: DE HELD VAN SINGLETON

Ga voor het beste van het beste met de Singleton 12 Years. Deze 12 jaar oude whisky is dé held van Singleton Dufftown whisky. Geduld is een schone zaak bij deze whisky: het productieproces duurt langer dan bij andere whisky’s en er wordt selectief gebruik gemaakt van Europese eiken vaten. Maar de whiskyliefhebber wordt zeker rijkelijk beloond! Deze whisky heeft door dit proces een rijke, volle en ronde smaak met warme afdronk. Een heerlijke single malt whisky voor de échte malt liefhebber.

Singleton of Dufftown 12 Years 70CL

ONTDEK EEN WERELD VAN SMAAK

SINGLETON fles

Kijk, ruik, proef en geniet van deze ronde, uitgebalanceerde, whisky voor de optimale smaakbeleving:

  • Kleur: de whisky heeft een royale kleur van diep goud met een mahonie glans

  • Geur: een palet aan geuren. Zo ruik je gepolijst hout, hazelnoot, gebakken appel, bruine suiker, dadels, zoethout en peer

  • Smaak: zwarte bessen, bruine suiker, espresso koffie en geroosterde noten

  • Afdronk: een medium tot lange afdronk, elegant en verwarmend

Tip: 

Probeer eens een Singleton bij een entrecôte van de BBQ. En ook leuk nieuws voor de zoetekauwen onder ons: Singleton is altijd lekker bij zoete desserts zoals chocolade desserts en crème brulée.

THE SINGLETON: MAGIC MADE IN SCHOTLAND

De vis is het beeldmerk van Singleton en is geïnspireerd op de kleurrijke wereld van het vliegvissen. Iets dat in de rivier de Spey veel gedaan wordt.

SINGLETON & TONIC IN DE MIX

SINGLETON PLUS TWO: ORCHARD

Ga voor stijlvol én lekker met The Singleton plus two. Een heerlijk feestelijk drankje voor thuis of op een verjaardag!

Ingrediënten:

Zo maak je 'm:

  1. Vul een longdrink glas met ijsblokjes
  2. Voeg je favoriete Singleton toe gevolgd door appel- en perensap en soda water, tot het glas vol is
  3. Garneer met takje munt

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.