Skip to main content
The Singleton 15 Years
Schotland -11%

Medium & granig

Per fles

The Singleton 15 Years

Schotland - Malt 70CL 40%

Meer weten over Singleton? Lees hier de whisky editie van het online Gall & Gall Proeflokaal magazine!

Goed uitgebalanceerd voor een 15-jarige, dit is een elegante en rijpe Singleton single malt met zoete fruitigheid en een perfecte afdronk. Overal goed in balans.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

The Singleton 15 Years

Schotland 70CL

Alles over The Singleton 15 Years

Meer weten over Singleton? Lees hier de whisky editie van het online Gall & Gall Proeflokaal magazine!

Goed uitgebalanceerd voor een 15-jarige, dit is een elegante en rijpe Singleton single malt met zoete fruitigheid en een perfecte afdronk. Overal goed in balans.

Gedistilleerd in de Dufftown, Speyside. Elke fase in het productieproces van Singleton wordt met grote zorg uitgevoerd om de best mogelijke smaak te creëren. Singleton 15 years old wordt langer gefermenteerd en langzamer gedistilleerd dan veel andere whisky’s, en dat zorgt voor een ongekende zachtheid en diepe smaak. Het wordt daarna gerijpt in vaten die zijn gemaakt van een combinatie van Amerikaanse en Europese eiken voor een extra rijke smaak. Goed uitgebalanceerd voor een 15-jarige, dit is een elegante en rijpe Singleton single malt met zoete fruitigheid en een perfecte afdronk. Overal goed in balans. Een smakelijke, relatief complexe en goed gestructureerde neus leidt tot een iets conservatievere smaak. De unieke fles is geïnspireerd op de traditionele heupflacon.

Beschrijving Goed uitgebalanceerd voor een 15-jarige, dit is een elegante en rijpe Singleton single malt met zoete fruitigheid en een perfecte afdronk. Overal goed in balans.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
UK Packaging GuinnessUDV Scotland Ltd Whitehouse Industrial Estate, Runcorn WA7 3BE, Verenigd Koninkrijk
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Schotland, Speyside
Singleton Schotland, Speyside
Singleton whisky wordt gedistilleerd in Dufftown in Speyside. Hier wordt elke fase in het productieproces met grote zorg uitgevoerd om die ongekende zachte, diepe smaak te creëren. Singleton wordt daarom langer gefermenteerd en langzamer gedistilleerd dan veel andere whisky's. Daarna rijpt hij in vaten die zijn gemaakt van Amerikaans en Europees eiken voor een extra rijke smaak. En dan is er nog iets dat hem anders maakt... die unieke fles die is geïnspireerd op de traditionele heupflacon. De kleur van het glas reflecteert het typische blauwe flintglas van het begin van de vorige eeuw. Ach, niet teveel meer over praten, gewoon van genieten.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.