ONTDEK STERKE MERKEN
Tanqueray

NIEUW: Tanqueray Blackcurrant Royale
Tanqueray Blackcurrant Royale is gemaakt van Franse zwarte bessen en subtiele vanilletonen, verrijkt met een smaak op basis van zwarte orchidee. Het haalt zijn inspiratie uit het Franse erfgoed en de reizen van Charles Tanqueray in de jaren 1840: een mix van het lef van Charles Tanqueray, en het mysterie en de decadentie van Frankrijk in die periode.

TANQUERAY BLACKCURRANT ROYALE & TONIC
Tanqueray Blackcurrant Royale komt het best tot zijn recht in een coppa met premium tonic, veel ijs en gegarneerd met een citroenpartje en wat donkere bessen, zoals zwarte bessen en bramen.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale
- 150 ml premium tonic
- Garnering: donkere bessen zoals zwarte bessen en bramen, en een citroenpartje
Bereiding
1. Giet de ingrediënten over ijs in een Tanqueray-coupe.
2. Doe er zwarte bessen bij en roer. Pers één citroenpartje uit en leg het samen met een handvol bramen in het glas.
Bevat 16 g alcohol.

Tanqueray Black Currant Royale French 75
Nog op zoek naar een fantastische cocktail? Waarom geen decadente uitvoering proberen van een klassieker met deze Tanqueray Black Currant Royale French 75.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale
- 30 ml limoensap
- 15 ml suikersiroop
- 50 ml Prosecco
Bereiding
- Schud gin, citroensap en suikersiroop met het ijs
- Serveer in een coupette glas (of flute) en vul aan met Prosecco.
- Garneer met één citroentwist.
Bevat 33 g alcohol.
Tanqueray London Dry Gin
Tanqueray London Dry Gin heeft meerdere prijzen gewonnen en is omwille van zijn verfrissende, gebalanceerde smaak de favoriete gin van barmannen over heel de wereld.
Verwen je smaakpupillen met een heerlijk verfrissende, volle smaak van gin met tonen van peper, die volledig tot zijn recht komen wanneer het wordt gecombineerd met tonic en limoen.

Tanqueray London Dry Gin & Tonic
Volgens elke barman de perfecte Gin & Tonic.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray London Dry
- 150 ml premium tonic
- Limoenpartje
- IJs
Bereidingswijze
- Giet Tanqueray London Dry en tonic in een copa met ijs
- Garneer met een limoenpartje en roer.
Bevat 16 g alcohol.

Tanqueray London Dry Negroni
Het perfecte aperitief, verfijnd en toch eenvoudig, met een complexe smaak. Populair in heel de wereld.
Ingrediënten
- 25 ml Tanqueray London Dry Gin
- 25 ml Bittere aperitief
- 25 ml zoete vermouth
- Sinaasappelschijfje of -schil
Bereidingswijze
Doe de ingrediënten in een tumbler met ijs. Roeren om te mengen.
Bevat 24 g alcohol.
Tanqueray No. TEN
Tanqueray No. TEN is de enige gin in de prestigieuze, wereldberoemde San Francisco Spirits Hall of Fame. Deze bekroonde gin wordt in kleine batches gedestilleerd met verse citrusvruchten.
De fles en zegel van de Tanqueray No. TEN ziet er nog net uit als het ontwerp van Charles Tanqueray uit de jaren 1830. De onderkant van de fles lijkt op een citruspers, die symbool staat voor de verse Mexicaanse limoenen en de sinaasappels en roze grapefruits uit Florida die in elke kleine batch van deze gin gedistilleerd worden.

Tanqueray No. Ten Gin & Tonic
Een gin die in kleine batches wordt gedestilleerd, met heerlijke smaken van grapefruits, sinaasappels en limoenen. Tonic en een twist van verse sinaasappelschil maken de evenwichtige, robuuste citrussmaak compleet.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray No. Ten Gin
- 150 ml premium tonic
- Sinaasappelschil
Bereidingswijze
- Vul een copa tot de rand met ijsblokjes.
- Giet er eerst de gin bij, vervolgens de tonic.
- Garneer en roer lichtjes om te mengen.
Bevat 16 g alcohol.

Tanqueray No. TEN Martini
Het unieke distillatieproces van Tanqueray No. Ten gebruikt volledige verse citrusvruchten en geeft zo een ongelooflijk zachte en frisse smaak waarmee je de meest verfijnde Martini maakt.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray No. Ten Gin
- 10 ml droge vermouth
- Een scheutje bitters van sinaasappel of grapefruit
Bereidingswijze
- Shake of roer Tanqueray No. TEN en droge vermouth.
- Schenk in een diepgekoeld martini-glas.
- Garneer met sinaasappel of grapefruit.
Bevat 20 g alcohol.
Tanqueray Flor de Sevilla
Tanqueray Flor de Sevilla is gemaakt met bitterzoete sinaasappels uit Sevilla. Een fruitige, pittige smaak wordt in balans gebracht met de vier klassieke botanicals van de London Dry.
Tanqueray Flor de Sevilla is een gin waarin echt de smaak van het zonovergoten Middellandse Zeegebied is vervat. Geniet van het heerlijke aroma van citrusvruchten en sinaasappelschil, met een vleugje jeneverbes, sinaasappel, vanille en kruiden.

Tanqueray Flor de Sevilla Gin & Tonic
Een stapje in het zonnige Middellandse Zeegebied. Een fruitige, pittige gin met de unieke, bitterzoete smaak van sinaasappels uit Sevilla.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray Flor de Sevilla Gin
- 150 ml premium tonic
- 1 sinaasappelpartje
- IJsblokjes
Bereiding
- Vul een coupe tot de rand met ijsblokjes.
- Giet er eerst de gin bij, vervolgens de tonic.
- Leg één sinaasappelpartje in het glas en roer lichtjes om te mengen.
Bevat 16 g alcohol.

Tanqueray Flor de Sevilla Spritz
Tanqueray Flor de Sevilla, spuitwater en Prosecco. Een bruisende cocktail met pittige en fruitige toetsen.
Ingrediënten
- 30 ml Tanqueray Flor de Sevilla Gin
- 30 ml bruiswater
- 60 ml Prosecco-wijn / Cava
- 1 sinaasappelschijfje
Bereiding
- Vul een wijnglas tot de rand met ijs.
- Giet er eerst de gin bij, vervolgens het bruiswater en de Prosecco.
- Garneer en roer lichtjes om te mengen.
Bevat 29 g alcohol.
Tanqueray Rangpur
Tanqueray Rangpur wordt gemaakt met de zeldzame Rangpur-limoen, een geniale keuze die een onmiskenbare en gedurfde smaak geeft. Geniet van de pittigheid van limoenen en de sappigheid van mandarijnen in deze gin.

Tanqueray Rangpur Gin & Tonic met citroen en munt
Een heerlijke frisse gin gemaakt met de zeldzame Rangpur-limoenen. Combineer met tonic en garneer met een schijfje citroen en een takje munt om te genieten van een verfrissend pittige afdronk.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray Rangpur Gin
- 150 ml van de betere tonic
- Takje verse munt
- 1 limoenpartje
- IJsblokjes
Bereidingswijze
- Vul een copa tot de rand met ijsblokjes.
- Giet er eerst de gin bij, vervolgens de tonic.
- Garneer met citroen en munt en roer lichtjes om te mengen.
Bevat 16 g alcohol.

Tanqueray Rangpur Tom Collins
Tanqueray Rangpur Gin, citroensap en suikersiroop. Lang genieten van deze frisse cocktail met een unieke zoetzure twist en de pittigheid van de Rangpur-limoenen.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray Rangpur Gin
- 25 ml limoensap
- 15 ml suikersiroop
- Spuitwater
- Citroen- of sinaasappelpartje/-schijfje
- IJs
Bereiding
- Giet Tanqueray Rangpur Gin, limoensap en suikersiroop in een met ijs gevuld highball-glas.
- Roer om te mengen.
- Aanvullen met bruiswater. Garneren met citroen- of sinaasappelpartje of -schijfje.
Bevat 16 g alcohol.
PROEF DE ZOMER IN JE GLAS!
Stap voor stap de meest zomerse cocktails bij je thuis.