Skip to main content

Van gin-tonic popcorn tot thee:


5 x geniale GT varianten

5 x geniale GT varianten

Gin-liefhebbers opgelet! Het gin-seizoen komt er weer aan. Dit heerlijke verfrissende drankje is al meerdere zomers een hit en heeft dan ook een speciaal plekje in ons hart gekregen. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook omdat je er eindeloos mee kunt variëren, en dan niet alleen met de drank... We hebben speciaal voor jou een lijstje met de leukste gin-varianten gemaakt!

1. Gin Mayo

1. Gin Mayo

Dit briljante idee komt van de eigenaren van restaurant Mossel & Gin. Bij mosselen en friet hoort saus. En als je restaurant toch al vol staat met flessen gin, waarom zou je die dan niet verwerken in een hele lekkere cocktailsaus? Na groot succes in eigen restaurant zijn de eigenaren een samenwerking aangegaan met Zaanse Mayonaise en Bobby’s dry gin. De GINMAYO met bobby’s gin, proef je bij Mossel & Gin of haal je bij de Albert Heijn.

2. Gin-Marmalade

De echte diehard gin-liefhebbers kunnen nu zelfs hun ontbijt starten met hun favoriete cocktail! De gin-marmalade is een Engels initiatief en is te koop in de Londense supermarkt Firebox. De marmelade wordt gemaakt van ambachtelijke gin, suiker, citroenwater en kinine-extract, de smaakstof die vaak wordt gebruikt voor tonic water. 

Originele upload door: UNILAD

Spreadable Gin!

3. Gin-Tonic thee

Voor de mensen die het liefst elke dag gin-tonic willen drinken maar ook wel inzien dat dat niet heel goed is voor de gezondheid is dit de oplossing! Gin-tonic thee! Fortnum & Mason heeft theezakjes op de markt gebracht met gin & tonic smaak. De thee bestaat uit groene thee, jeneverbes en kruiden zoals venkel, koriander en citroen, dit maakt dat de thee naar gin & tonic smaakt.

4. Gin-Tonic popcorn

Deze variant gaat jouw netflix avonden nog beter maken! De Engelse popcornfabricant Joe & Seph is de geniale bedenker van de gin-tonic popcorn. Let op: de popcorn bevat 5% alcohol!

5. Gin-Tonic marshmallows

Leuk om als cadeau te geven aan een gin-liefhebber of om samen met vrienden op te smikkelen. Voor zachte en heerlijke marshmallows heb je het volgende nodig: olie, bladgelatine, eiwit, suiker, limoen, poedersuiker, maïzena en natuurlijk gin-tonic. Met deze video maak je die heerlijke marshmallows dus helemaal zelf!

Originele upload door: Twisted Bar

Zo maak je Gin-Tonic marshmallows:

TOCH LIEVER MIXEN?

Gin-tonic nodigt uit tot experimenteren maar geniet jij toch liever van een Gin-tonic gewoon in een glas? Dan hebben wij hier de lekkerste gin cocktails voor je op een rijtje gezet. Of ben je benieuwd naar welke cocktails er nog meer zijn met een andere alcoholsoort als hoofdingredient? Bekijk onze andere toplijstjes, zoals cocktails met rumwodkawhisky of tequila