Skip to main content

Whisky's


top 5 whisky

top 5 whisky

Van mild tot krachtig en van Japans tot Schots. Met whisky kun je alle kanten op. Je kunt eindeloos ontdekken, dat maakt het leuk. Maar het kan het ook lastig maken. Waar moet je beginnen (of verder gaan)? Hoe herken je een goede whisky en wat zijn de beste whisky merken? Wij maken het je makkelijk: bekijk de top 5 beste whisky’s eens. De proefavond kan beginnen!

BEKIJK ALLE WHISKY'S

Top 5 Malt Whisky

Top 5 Blended whisky

Top 5 Bourbon whisky

MEER LEZEN OVER WHISKY?

Wil jij graag meer lezen over whisky? Dat kan! Lees alles over het productieproces, whisky uit Schotland (zoals Glenlivet of Glenfiddich) en de geschiedenis van whisky. Weet jij al het verschil tussen blendedmalt whisky en bourbon? Of lees een van de onderstaande artikelen. Ben je nieuw in de whiskywereld? Bekijk dan eens de 5x whisky voor beginners of de whisky cadeau pagina.

BEKIJK ALLE WHISKY'S

Mis nooit meer een actie met de Gall & Gall nieuwsbrief

Wil jij de lekkerste dranken en de meest originele cadeau's voor de beste prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week de scherpste aanbiedingen. Bij jouw eerste inschrijving ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.