Skip to main content

Ontdek de nieuwe


Top wijnen

Top wijnen

We hebben veel nieuwe wijnhuizen aan ons assortiment toegevoegd en daar zijn we trots op. Wie weet zit jouw nieuwe favoriet ertussen! Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hierbij een overzicht van de nieuwe wijnhuizen met de bijbehorende wijnen.

wijn logo's

WINE COMES FROM THE SKY AND THE EARTH… AND FROM THE LOVE WE HAVE FOR IT.

MICHEL CHAPOUTIER

Geen grens lag te ver tijdens onze zoektocht naar de beste wijnen. De nieuwe wijnhuizen bevinden zich in geliefde wijnlanden zoals: Frankrijk, Argentinië, Zuid-Afrika, Duitsland, Spanje en Italië. En het zijn zeker geen onbekende namen in de wijnwereld: Chapoutier, Canti, Zorzal, Mulderbosch, Schloss Johannisberg, Brumont en Torre Mora. Allemaal award winning wijnhuizen. Chapoutier en Canti mogen zelfs het label vanthe worlds most admired wine brands dragen. 

image

ONTDEK IN DE WINKEL

Als kaarthouder heb je de kans om een selectie van onze nieuwe wijnen in de winkels te ontdekken! Proef de wijnen van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli. Bekijk de openingstijden van de winkel bij jou in de buurt. 

Waar moet je aan denken tijdens deze smaakervaring? Wat dacht je van de wijn van de levende legende Michel Chapoutier? Of het rode eerbetoon van Piccini aan Italië. Chardonnay is er van Maison Ventenac onder het label Préjugés. Voor de warme zomers hebben we Rueda Verdejo, een witte wijn van Vina Salceda. Toch liever een glas koude rosé in de zon? Probeer dan Studio by Miraval, het wijnhuis van Brad Pitt en Angelina Jolie.

Studio by Miraval 2023 75CL

image

Meer ontdekken?

Waar wacht je nog op? Vraag een medewerker in de winkel om je deze wijnen te laten proberen. Weet je niet zo goed welke wijn je lekker vindt? Ontdek in 24 seconden welke wijn het beste bij jou past. Doe dan direct de smaakprofielen test!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.