Skip to main content
Pampero Aniversario

Bruine rum 2.0

Pampero Aniversario

70CL 40%

Aniversario is een super premium blend van de beste rums van Pampero. Een mix van het verleden en het heden en daarna minimaal 5 jaar gerijpt in oude whiskyvaten. Een explosie van smaken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Pampero Aniversario

Gemaakt in 1963 voor het 25-jarig bestaan van Pampero. Aniversario en is een super premium blend van de beste rums van de ‘Exclusive Reserve’. Een mix van het verleden en het heden. Aniversario rijpt daarna meer dan 5 jaar in oude eiken whiskyvaten. Deze vaten worden gelagerd in de grotten waar ze beschermd worden tegen de brandende tropenzon van Venezuela. De smaak laat zicht niet in een woord omschrijven: vanille, rozijnen, sherry, kaneel, droog en zoet fruit, chocolade, tabak, leer, suikerstroop, bruine suiker zijn de smaken die je kunt ontdekken in deze rum. Het staat bekend onder de kenners als een van 's werelds beste, meest bekroonde rum, en een waar symbool van Venezuela. Het won vele gouden medailles op internationale festivals. Pampero Aniversario drink je het beste puur of met ijs maar kan ook goied in de mix. De fles onderscheidt zich door zijn lederen etui. Aniversario is onmiskenbaar luxueus, en onmiskenbaar Pampero, gerijpt voor perfectie!

2.0
  • Komt een beetje artificieel over, is na de eerste slok wel aardig, maar deze is het niet voor mij.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Industrias Pampero C.A. Lakeside Drive, Park Royal, London, NW10 7HQ
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Venezuela, Caracas
Pampero Caracas

Las Industrias Pampero werd in 1938 in Caracas opgericht door Alejandro Hernandez en Luis Manuel Toro. Alejandro Hernandez was er als eerste in geslaagd de technieken van de ambachtelijke traditie te koppelen aan de moderne technologie. De unieke Venezuelaanse klimaatomstandigheden, gekenmerkt door een hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen, zorgen voor een intens rijpingsproces van Pampero rum. Pampero betekent letterlijk ‘intense storm’ en verwijst naar de hevige stormen die over de pampa’s van Zuid-Amerika razen. Het logo van Pampero vertegenwoordigt een ‘llanero’, de traditionele veehouder uit Venezuela, die kenmerkend is voor de pioniersmentaliteit en de onafhankelijkheid van Pampero rum.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen