
Anijslikeur
Pernod
Frankrijk - Anijslikeur 70CL 40%
Beroemd sinds 1805 vanwege zijn sterke drank met absintextracten, bevestigt het een eeuw later zijn succes met Pernod-anijs, een aperitief op basis van verse steranijs.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Pernod
Pernod is een zeer verfrissend drankje, afkomstig van een boom die groeit in Noord-Vietnam en delen van China. De drank haalt zijn rijke smaak en uitzonderlijke aroma's uit de destillatie van steranijs en aromatische planten. Pernod wordt geproduceerd in Parijs en is met een historie van meer dan 200 jaar het oudste Franse merk op het gebied van anijsdranken. Drink 'm dan ook op traditionele Franse wijze: 1 deel Pernod op 5 delen water en ijs. Of voeg in dezelfde verhouding cola, sinaasappelsap, limonade of tonic toe.
-
de sterren zeggen alles
Dean Mackay
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
-
Neem net een glaasje. Toch een beetje vakantiegevoel..
Edith de Boer
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
Inhoud | 70 Centiliter |
Alcoholpercentage | 40% |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Ons verhaal
Met een historie van meer dan 200 jaar is Pernod het oudste Franse merk in anijsdranken. De anijsdrank Pernod is ontstaan in 1928 en heeft inmiddels een wereldwijde hoge reputatie opgebouwd. Het wordt dan ook geschonken in de meeste prestigieuze restaurants en hotels. Pernod is een zeer verfrissend drankje en haalt zijn rijke smaak en uitzonderlijke aroma's uit de distillatie van steranijs en andere aromatische planten. Frankrijk is van oorsprong het land van de anijsdranken. De meeste klassieke anijsdranken worden vervaardigd volgens de methode van de maceratie, maar sommige worden gedistilleerd. De benaming Pastis de Marseille is gebonden aan een Europese norm.