Skip to main content

Port en sherry

Filters voor Port en sherry

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (5) 10 tot 20 euro (7) 20 tot 30 euro (1) 30 tot 40 euro (3) 40 euro en meer (3)

Filters voor Acties

Voor iedereen (1)

Filters voor Inhoud

40 CL (4) 75 CL (15)

Filters voor Kenmerken

Filters voor Merk

Dow'S (19) Kopke (48) Graham'S (7) Fonseca (7) Sandeman (2) Gonzales Byass (8) Overige (27)

Filters voor Soorten

Ruby Port (11) Tawny Port (7) Witte Port (1)
Bekijk 19 producten
Gefilterd op:

 

Dow’s port kopen

Ben jij op zoek naar een lekkere port voor bij een kaasplankje? Bij Gall & Gall vind je een uitgebreid assortiment aan Dow’s port. Wist je dat als je vóór 22:00 uur bestelt, je bestelling morgen al in huis is? Lees hier alles over online drank bestellen op Gall.nl.

Dow’s port aanbieding

Wij kunnen ons voorstellen dat jij van scherp geprijsde dranken houdt. Neem daarom regelmatig een kijkje op de actiepagina voor de meest actuele aanbiedingen van Dow’s port! Wil je vaker korting ontvangen? Maak dan gebruik van de Gall & Gall klantenkaart. Vraag ‘m aan en join the club!

Proef de finesse: Dow’s Fine White Port & Dow’s Fine Ruby Port

Port is niet alleen lekker bij het dessert, maar ook als aperitief zeer geschikt. Kies voor een frisse port als Dow’s Fine White voor een intens frisse smaakbeleving. Afhankelijk van welke hapjes je serveert bij het aperitief is Dow’s Fine Ruby ook een goede keuze. Deze port is vooral lekker bij jonge kaas en stukjes fruit. Welke port je ook kiest, je ervaart altijd de excellentie van Dow’s Fine port.

Lekker bij het dessert: Dow’s Midnight Port & Dow’s Tawny Port

Ben je op zoek naar de perfecte port voor bij het dessert? Wij helpen je op weg. Heb je een chocoladedessert, kies dan voor Dow’s Midnight Port. De kruidige tonen van deze port sluiten perfect aan bij de zoete smaak van chocolade. Bij een crème-achtig dessert kun je het beste kiezen voor Dow’s Tawny Port. Deze port heeft een subtiele fruitsmaak die jouw dessert compleet maakt.

Ga terug in de tijd met Dow’s Vintage Port

Eén van de bekendste Dow’s port: Dow’s Vintage Port. Hoe langer je ‘m in de fles laat, hoe langer deze port doorrijpt. Smaken zoals chocolade, mokka en koffie komen sterker naar voren naarmate je de fles langer laat staan. Je kunt kiezen uit de jaren 2000, 2003, 2009 en 2017. Dit zijn de jaren met de beste oogst en de beste druiven. Vintage port staat dus garant voor kwaliteit! Ontdek hier meer over het productieproces van Port.  

Dow’s aged: 10 Years Tawny Port, 20 Years Tawny Port & 30 Years Tawny Port

Tawny port heeft zijn naam te danken aan het rijpingsproces van drie tot zeven jaar op houten vaten. Tawny heeft een licht tot middel lichte bruine kleur, waarmee de port een lichtere kleur heeft dan normaal. Afhankelijk van de leeftijd van de port heeft deze een droge (10 years) tot zoete (30 years) smaak. Ontdek deze prijswinnende port op Gall.nl.

Ervaar de strenge smaak van Dow’s Quinta Do Bomfim

Deze elegante port heeft sterke tonen van kruiden en chocolade en is daarom perfect te combineren met oude kaas en noten. Serveer deze Dow’s Quinta Do Bomfim port naast een heerlijk kaasplankje en geniet er de hele avond van.

Meer weten over port?

Er zijn ontzettend port varianten. Hoe de port smaakt en eruit ziet is afhankelijk van allerlei factoren, geen enkele port is hetzelfde. Ontdek hier alles over Port!