Skip to main content
Pouilly-Fumé
Frankrijk

Fresh Prince

Jouw Premium prijs

Pouilly-Fumé

Frankrijk - Sauvignon blanc 2020 75CL 12,5%

In Pouilly-Fumé wordt uitsluitend wit gemaakt. Altijd van 100% sauvignon blanc. Het gebied staat bekend om zijn kalkrijke bodem die rijk is aan vuursteen.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Pouilly-Fumé

Frankrijk 2020 75CL

Alles over Pouilly-Fumé

In Pouilly-Fumé wordt uitsluitend wit gemaakt. Altijd van 100% sauvignon blanc. Het gebied staat bekend om zijn kalkrijke bodem die rijk is aan vuursteen.

Pouilly-Fumé is een van de beroemdste wijngebieden van de Loire. Het is de buurman van Sancerre. In Pouilly-Fumé worden uitsluitend witte wijnen gemaakt. Altijd van 100% sauvignon blanc. Het gebied staat bekend om zijn kalkrijke bodem die rijk is aan vuursteen. Dat levert knisperfrisse wijnen op met een hint van afgestreken lucifer. Daarnaast proef je vooral groene appel, citroenschil en vers gemaaid gras. Schenk hem bij geitenkaas uit de Loire (Crottin du Chavignol), oesters, coquilles of gewoon als aperitief.

Druivensoort
Druivensoort
Sauvignon blanc
Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving In Pouilly-Fumé wordt uitsluitend wit gemaakt. Altijd van 100% sauvignon blanc. Het gebied staat bekend om zijn kalkrijke bodem die rijk is aan vuursteen.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort sauvignon blanc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Delhaize winery osseghemstraat, Sint Jans Molembeek, Belgium Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.delhaize.be
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Loire
Frankrijk, Loire
Domaine Gaudry Frankrijk, Loire
Sinds vier generaties maakt de familie Gaudry met veel passie haar wijnen. De wijngaarden van dit wijnhuis liggen op de beste hellingen van Pouilly sur Loire. En beslaan maar liefst 28 hectare. Genoeg voor heel veel lekkere wijnen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.