Skip to main content
Quinta do Ataíde Tinto Vinha do Arco
Portugal Biologisch

Royal Red

Jouw Premium prijs

Quinta do Ataíde Tinto Vinha do Arco

Portugal - Touriga nacional 2016 75CL 14,5%

De Vinha do Arco wordt gemaakt van slechts één druif, touriga nacional. Een stevige maar ook frutige wijn waarvan de druiven biologisch verbouwd worden ten noorden van de rivier de Douro.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Quinta do Ataíde Tinto Vinha do Arco

Portugal 2016 75CL

Alles over Quinta do Ataíde Tinto Vinha do Arco

De Vinha do Arco wordt gemaakt van slechts één druif, touriga nacional. Een stevige maar ook frutige wijn waarvan de druiven biologisch verbouwd worden ten noorden van de rivier de Douro.

Bij Quinta do Ataíde hebben ze het maken van tafelwijnen van de lokale portdruiven tot een kunst verheven. De Vinha do Arco is zelfs gemaakt van slechts één druif. En dat terwijl port toch bijna altijd een blend is. Deze krachtige rode wijn wordt gemaakt van 100% touriga nacional. De druiven worden biologisch verbouwd ten noorden van de rivier de Douro. Dankzij 10 tot 12 maanden rijping op Franse eikenhouten vaten proef je vanille. Daarnaast ontdek je bramen, krenten, specerijen, stevige tannines en een lange afdronk.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De Vinha do Arco wordt gemaakt van slechts één druif, touriga nacional. De druiven worden biologisch verbouwd ten noorden van de rivier de Douro.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort touriga nacional
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Symington Family Estates, Vinhos, S.A. Travessa Barão de Forrester 86, Vila Nova de Gaia, Portugal Website: www.symington.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Quinta do Ataide Tinto
Quinta do Ataide Tinto
Quinta do Ataide Tinto Quinta do Ataide Tinto
De Engels-Schots-Portugese wijnfamilie Symington is een begrip in de Portugese Douro vallei. De familie bezit een groot wijngaardareaal en ze brengen port op de markt onder verschillende merknamen. Hiervan zijn Graham’s en Dow’s de bekendste op de Nederlandse markt. Maar de verkopen van port nemen jaarlijks af. Dat is bij Symington niet onopgemerkt gebleven. En dus produceren ze ook tafelwijnen onder de naam Altano Douro en Quinta do Ataíde. Heerlijke makkelijk drinkbare wijnen uit de Douro gemaakt van portdruiven. De wijnen zijn toegankelijk en een geweldige aanvulling op het brede portassortiment. Zodoende is de familie Symington klaar voor de toekomst.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.