Skip to main content
Rocca Sveva Nottefonda
Italië

Big Red

Jouw Premium prijs

Rocca Sveva Nottefonda

Italië - Corvina, Pinot nero, Merlot 2019 75CL 13,5%

Bijzondere blend van Corvina, Pinot Noir en Merlot, waarbij de druiven volgens een eeuwenoude traditie indrogen op rieten matten. Hierdoor krijg je een stevige, geconcentreerde wijn.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Rocca Sveva Nottefonda

Italië 2019 75CL

Alles over Rocca Sveva Nottefonda

Bijzondere blend van Corvina, Pinot Noir en Merlot, waarbij de druiven volgens een eeuwenoude traditie indrogen op rieten matten. Hierdoor krijg je een stevige, geconcentreerde wijn.

Nottefonda is een bijzondere blend van Corvina, Pinot Noir en Merlot. Corvina is de local hero, Pinot Noir komt oorspronkelijk uit Bourgogne en Merlot kent zijn oorsprong in Bordeaux. Maar wacht, er is meer. Want Rocca Sveva laat de druiven volgens een eeuwenoude traditie indrogen op rieten matten. Hierdoor krijg je minder vocht in de druiven en dus een stevige, geconcentreerde wijn. Je proeft zwarte bessen, bramen, rozen, specerijen en rabarber. Een wijn om van te genieten tot in de diepe nacht.

Lekker bij oude en harde kazen
Druivensoort
Druivensoort
Corvina
Deze wijn wordt vooral in Italië gebruikt en geeft de wijn sappigheid, met een soepele fruitige smaak. Goed bij stoofschotels en vettere visgerechten.
Pinot nero
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Bijzondere blend van Corvina, Pinot Noir en Merlot, waarbij de druiven volgens een eeuwenoude traditie indrogen op rieten matten. Hierdoor krijg je een stevige, geconcentreerde wijn.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort corvina, pinot nero, merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Rocca Sveva VIALE VITTORIA 100, SOAVE, Italy Email: cantina@cantinasoave.it Website: http://www.cantinasoave.it/rocca-sveva/?lang=en
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij oude en harde kazen

Ons verhaal

Italië, Veneto
Italië, Veneto
Cantina di Soave Italië, Veneto
Cantina di Soave is een coöperatie uit het noorden van Italië met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1898. Inmiddels heeft Cantina di Soave 6000 hectare in beheer en worden er witte wijnen gemaakt in Soave. Met name de druif garganega speelt hier een belangrijke rol. Voor de productie van Valpolicella en de iconische wijnen Recioto, Ripasso en Amarone zijn de belangrijkste druiven de inheemse corvina, rondinella en molinara. In het portfolio van Cantina di Soave vallen een aantal verschillende wijnmerken waaronder Rocca Sveva en Settecento33.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.