Skip to main content
Rodenbach Fruitage

Fruit / Sours

Per fles

Rodenbach Fruitage

null - Fruit / Sours 25CL 3,9%

Rodenbach Fruitage is een heerlijk fris fruitbier met aroma's van rood fruit. Geschonken in een aperitiefglas en geserveerd met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Rodenbach Fruitage

Een echte dorstlesser van 3,9% alcohol, gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.

Inhoud 25 Centiliter
Alcoholpercentage 3,9%
Contactgegevens Leverancier
Brouwerij Rodenbach (Palm NV-SA) Spanjestraat 133, 8800 Roeselare, Belgium Website: www.rodenbach.be
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Rodenbach
Rodenbach

In het West-Vlaamse Roeselare stichtte de familie Rodenbach in 1821 de brouwerij. Het bier dankt z’n unieke kwaliteit en meesterlijk karakter aan de eikenhouten foeders waarin het rijpt. Rodenbach is het typevoorbeeld van de Vlaamse roodbruine bieren van West-Vlaanderen. Het werd erkend als streekproduct en is een van de meest bekroonde bieren ter wereld.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.