Skip to main content
Rodnik's Absinthe

Anijslikeur 4.5

Rodnik's Absinthe

Spanje - Anijslikeur 70CL 70%

Deze Spaanse absint, in het Engels absinthe heeft een zachte anijs aroma. De smaak van Rodnik's Absinthe is afkomstig van de kruidige mix van ingrediënten. De heldere groen kleur van absint is ook afkomstig van deze ingrediënten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Rodnik's Absinthe

Houd je van een krachtig drankje? Kies dan voor de Rodnik's Absinthe 70cl met een alcoholpercentage van 70%. Geniet van absint door 'm volgens de traditie te mengen met water of gewoon puur te drinken.

Smaak anijs
4.5
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Subtiele anijs smaak, en dat moet je lekker vinden. Deze moet je niet puur drinken, want dat doe je vanwege de 70% maar 1 keer... Traditionele recepten zijn online te vinden en gaan vaak uit van verdunnen met water en suiker. In mijn ervaring doet hij het ook goed in een glas zoet vruchtensap bijvoorbeeld tropische mix, of appelsap.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 70%
Contactgegevens Leverancier
Rodnik's Pladevall.13 17857 Beguda(Girona) Spain
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje
Beveland Distillery
Beveland Distillery, een distillateur van likeuren en sterke drank uit Spanje met meer dan 20 jaar ervaring, ontstaan vanuit de internationale vraag naar kwaliteitsgedistilleerd. Flexibiliteit en inspelen op de vraag in de markt zijn de twee hoofdpilaren waarop de distilleerderij steunt om de meeste kennis te vergaren over de markt en snel in te kunnen spelen op trends in elk individueel land in het algemeen, en in het specifiek de drankenmarkt. Beveland Distillery is een jong bedrijf met excellent personeel, constant in ontwikkeling om aan de groeiende vraag en drang naar innovatie te voldoen. Vandaag de dag is Beveland actief in meer dan 60 landen, mede mogelijk gemaakt door een constante verbetering van de kwaliteit en ontwerp van hun producten, zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen.
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.