Skip to main content
San Silvestro Barbera d'Alba Dominae
Italië

Fresh Red

Jouw Premium prijs

San Silvestro Barbera d'Alba Dominae

Italië - Barbera 2021 75CL 14%

De naam Dominae is een verwijzing naar het sterke karakter van de barbera-druif. Deze populaire variëteit is een graag geziene gast in de Piemontese wijngaarden.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

San Silvestro Barbera d'Alba Dominae

Italië 2021 75CL

Alles over San Silvestro Barbera d'Alba Dominae

De naam Dominae is een verwijzing naar het sterke karakter van de barbera-druif. Deze populaire variëteit is een graag geziene gast in de Piemontese wijngaarden.

De naam Dominae is een verwijzing naar het sterke karakter van de barbera-druif. Deze populaire variëteit is een graag geziene gast in de Piemontese wijngaarden. Barbera is zelfs de meest aangeplante druif van heel Piemonte. In het geval van de Dominae komen de druiven uit de beroemde streek Alba. Deze wijn van San Silvestro rijpt op eikenhouten vaten. Hij is rijk en sappig met kersen, aardbei en zoethout. Hij heeft een lange afdronk. Schenk hem bij lasagne of andere pastagerechten. Met een levensduur van vijf jaar.

Smaak rijk, sappig, kers en zoethout
Lekker bij tomatensaus
Druivensoort
Druivensoort
Barbera
Wijnen gemaakt met de barbera druif zijn toegankelijk met veel frisheid. Daarom passen ze goed bij geroosterde groente.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De naam Dominae is een verwijzing naar het sterke karakter van de barbera-druif. Deze populaire variëteit is een graag geziene gast in de Piemontese wijngaarden.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort barbera
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
SARTIRANO FIGLI SRL Via Ciocchini 7, NOVELLO, Italy Email: massimo@sartirano.com Website: sansilvestrovini.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak rijk, sappig, kers en zoethout
Lekker bij tomatensaus

Ons verhaal

Italië, Piemonte
Italië, Piemonte
Costa di Bussia Italië, Piemonte
In 1873 ontvangt de 22-jarige apotheker Luigi Arnulfo een brief van zijn neef die hem zijn landgoed aanbiedt. Hij hapt toe en wordt wijnproducent. Hij weet de wijnen uit de Langhe regio, met name de Barolo wijnen, succesvol te exporteren naar Noord-Amerika. Met de dood van Arnulfo begint echter het verval. Zijn dochter Carolina neemt de zaken over tot ze in 1975 kinderloos overlijdt. Pas in 1988 wordt er opnieuw geïnvesteerd in dit historische wijnbedrijf door de broers Paolo en Guido Sartirano van San Silvestro. Sinds de overname is Costa di Bussia op de weg terug. Inmiddels behoren de wijnen weer tot de top en is het domein voorzien van een museum, tasting room en luxe gastenkamers.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.