Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Siegfried Wonderleaf

Alcoholvrij alternatief voor Gin

Siegfried Wonderleaf

50 cl 0%

Met dezelfde botanicals als de Siegfried Gin hebben ze een volwassen en bijzonder smakelijk alcoholvrij alternatief voor gin gemaakt. Wonderleaf is een perfecte basis voor veel meer long drinks en mocktails.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Siegfried Wonderleaf

Maar met tonic maak je er ook een perfecte alcoholvrije Wonderleaf-tonic van!

Smaak -
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Water, zuurtemiddel citroenzuur, kruiden- en kruidendestilaten en -extracten, conserveermiddel kaliumsorbaat
Contactgegevens Leverancier
André Kerstens BV
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Duitsland, Rheinland
origin-063 Rheinland

Het verhaal van Siegfried begon in 2014 toen Raphael Vollmar en Gerald Koenen - twee oude vrienden die een passie voor gin deelden – een eigen premium gin wilden ontwikkelen. Met hun eigen 4.000 euro hebben zij in samenwerking met een ambachtelijke familie distilleerderij in de buurt van Bonn Siegfried Rheinland Dry Gin ontwikkeld. Een gin met een mythisch verhaal en de onderscheidende smaak van lindenbloesem. In 2019 stuurden zij op social media als grap dat ze ook een alcoholvrije Siegfried Gin hadden gemaakt. De reacties hierop waren zo goed, dat zij het alcoholvrije Siegfried Wonderleaf hebben ontwikkeld. Raphael Vollmar en Gerald Koenen houden met Rheinland Distillers kantoor in Bonn en houden op kantoor ook hun eigen speak easy cocktailbar op donderdag. Een hippe venue die bijdraagt aan de beleving van Siegfried.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen