Skip to main content

Smaakprofielen


Easy Rider

Easy Rider Smaakprofiel
Easy Rider Smaakprofiel

Dit ben jij: soepel, rond en toegankelijk. Kijk, jij pakt het relaxt aan. Jij hoeft geen ingewikkelde of ‘stroeve’ wijnen.

Voor jou moet een wijn gewoon lekker makkelijk drinkbaar zijn. Niet te veel zuren en niet te veel tannines, perfect in het midden. Je test schiet niet uit op smaakintensiteit. Jij houdt namelijk van medium body. En dan lekker voetjes omhoog, haardje aan, Barry White op play. Helemaal goed. Denk bijvoorbeeld aan een La Palma Merlot. Ken je jouw smaakprofiel nog niet?

Doe de test

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen je smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.