Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Alle smaakprofielen

Smaakprofielentest
Smaakprofielentest

Met jouw smaakprofielen weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen? Klik hieronder op een icoon om de top 10 wijnen te bekijken en alles te lezen over dat smaakprofiel.

DOE DE TEST

Smaakprofielentest op mobiele telefoon

ZELF JE SMAAKPROFIEL AANMAKEN

Leer in 24 seconden je persoonlijke smaakprofiel kennen. En ontdek de wijn die daarbij past. Doe de test en maak je smaakprofiel aan.

> Doe de test

TIPS

Als jouw smaakprofielen zijn aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips! 

> Lees de tips

Smaakprofielen wijnboxen

Direct proberen of je smaakprofiel klopt? Probeer de smaakprofielen wijnbox. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. 

Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Naast de wijnen vind je in de wijnbox een flyer met uitleg over de wijnen en een informatieblad waarop je precies kunt zien hoe je het best wijn kunt proeven. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Ook een erg origineel cadeau!

Bekijk de smaakprofielen wijnboxen

NAAR JE PERSOONLIJKE SMAAKPROFIELEN

Als je je smaakprofiel hebt opgeslagen kun je via ‘mijn account’ je smaakprofielen terugvinden. Log in en je ziet direct de flessen die perfect bij je passen. Vergeten op te slaan? Ga dan naar mijn account en maak met je e-mailadres een account aan. Je ziet dan direct je smaakprofielen terug.

NAAR MIJN ACCOUNT