Skip to main content

Smaakprofielen


Big White

Big White

Dit ben jij: vol, zacht en soepel. Een witte wijn moet voor jou vooral soepel zijn. Geen scherpe randjes, maar lekker rond zonder te veel zuren. Heerlijk!

Bekijk alle witte wijn

Je scoort dan ook laag op zuurgraad. Maar je houdt wel van een intense volle en rijke smaak. Denk aan een wapperend satijnen laken, en je hebt jouw smaakprofiel. Rijk, vol en glooiend zacht. 

Denk bij Big White bijvoorbeeld aan een La Palma Chardonnay. Maar het rijke, ronde mondgevoel van de houtgelagerde Meursault uit de Bourgogne zal je ongetwijfeld ook heerlijk vinden.

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen ze smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

ALLE SMAAKPROFIELEN

Smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.