Skip to main content

Fresh Prince

Fresh Prince

Dit ben jij:Fris, verfijnd en sappig Een witte wijn mag van jou lekker fris zijn. Je houdt van frisse zuren in je glas. Je scoort dan ook behoorlijk hoog op zuurgraad. Maar: liever niet al te veel in your face. Daarom scoor je niet de hoogste waarde op smaakintensiteit. Nee, jij bent duidelijk meer het verfijnde type. Veel smaaklaagjes dus. Dat verklaart jouw hoge score op smaakcomplexiteit. Een klein verhaal in je glas, daar ben jij naar op zoek. Jeugdig fris maar wel met karakter. Denk bijvoorbeeld aan een Riesling uit de Elzas of een Touraine Sauvignon Blanc.

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen je smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.