Skip to main content

Fruit Lover

Fruit Lover

Dit ben jij: fruitig, licht en toegankelijk. Jij ziet een wijn het liefste als jezelf: fris en fruitig. Appel, peer en lekker toegankelijk. Een wijn moet voor jou niet te zuur zijn en niet te rond. Precies er tussenin is perfect voor je. Ongecompliceerd. Dus niet al te moeilijk qua smaak... Makkelijk drinkbaar en simpel te begrijpen, daar hou je van. Denk bijvoorbeeld aan een Torres Vina Sol.

tips voor je smaakprofiel

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

meer over je smaakprofiel

je persoonlijke wijnmatches

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust als Fruit Lover. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

je persoonlijke smaakprofielen

alle smaakprofielen

smaak palet

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.