Skip to main content
0
€ 0.00

Fruit Lover

Fruit Lover

Dit ben jij: fruitig, licht en toegankelijk. Jij ziet een wijn het liefste als jezelf: fris en fruitig. Appel, peer en lekker toegankelijk. Een wijn moet voor jou niet te zuur zijn en niet te rond. Precies er tussenin is perfect voor je. Ongecompliceerd. Dus niet al te moeilijk qua smaak... Makkelijk drinkbaar en simpel te begrijpen, daar hou je van. Denk bijvoorbeeld aan een Torres Vina Sol.

gall & gall wijnbox fruit lover

GALL & GALL WIJNBOX FRUIT LOVER

Speciaal voor de Fruit Lover hebben we een Gall & Gall wijnbox samengesteld. Hierin vind je 6 wijnen, een flyer over de wijnen in de wijnbox en een inlegvel over wijnproeven. Dit alles samen in een prachtige wijnbox. Deze wijnbox krijg je ook nog eens gratis thuisgestuurd via gall.nl! 

Alle wijnboxen

Er zijn voor alle smaakprofielen wijnboxen. Dus als je eens een uitstapje wilt maken naar een ander smaakprofiel, of je wilt iemand een origineel cadeau geven dat past bij zijn of haar smaakvoorkeuren: bekijk de smaakprofiel wijnboxen!

BESTEL DE FRUIT LOVER WIJNBOX

tips voor je smaakprofiel

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

meer over je smaakprofiel

je persoonlijke wijnmatches

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust als Fruit Lover. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

je persoonlijke smaakprofielen

alle smaakprofielen

smaak palet

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

bekijk alle smaakprofielen