Skip to main content

Sugar Honey

Sugar Honey

Dit ben jij: Vol, zoet en toegankelijk Je bent een echte zoetekauw. Thuis doe je graag een beetje koffie in je suiker en je kunt jou 's nachts wakker maken voor een stuk taart.  Niet vreemd dus dat je in je test laag scoort op zuurgraad. Witte wijn mag voor jou lekker vol en zoet zijn. En vooral niet te ingewikkeld. Jij gaat voor een rijke smaak. Wijnen om je lippen bij af te likken! Denk bijvoorbeeld aan een Bordeaux Moelleux. Of een zoete Loire wijn, bijvoorbeeld een aromatische Vouvray. Wil je meer Sugar Honey ontdekken? Bekijk dan eens Sugar Honey Rosé!

Sugar Honey Rosé

tips voor jouw smaakprofiel

Ga jij voor een Estrella Moscatel wijn of toch eerder een Tsantali 3 Muses Retsina wijn? Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

meer over je smaakprofiel

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen je smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.