Skip to main content
Sonnema 1860

Bitter 4.8

Sonnema 1860

Oorsprong - Default 100CL 35%

Sonnema 1860 is een heerlijke, luxe Berenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten zoals o.a. Pomerans, Gentiaanwortel en Basilicum.
Deze '160 Jier Edysje' is met trots en passie gebotteld ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan van Sonnema.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Sonnema 1860

Het grote verschil tussen Sonnema 1860 en de reguliere Sonnema Berenburg zit in de samenstelling van de kruiden maar ook de manier waarop de bereiding plaats vindt. Sonnema Berenburg wordt gemaakt met een kruidenbed dat continue ververst wordt. Bij Sonnema 1860 worden de kruiden slechts éénmaal gebruikt, bij elke nieuwe productie worden er dus 'verse' kruiden gebruikt. Daarnaast is het aandeel kruiden in Sonnema 1860 veel hoger dan in de reguliere Sonnema Berenburg. Hoe te drinken? Van Sonnema 1860 geniet je en ervaar je de 160 jaar vakmanschap. Drink de 1860 het beste op kamertemperatuur, puur in een mooi tumbler glas. Maar voeg je liever een aantal ijsklontjes toe, dan is dit natuurlijk mogelijk! Bevat géén allergenen.

4.8
  • Prima drankje! Net wat beter dan de gewone!
  • Kan de gewone Sonnema wat scherp zijn, bij deze is de scherpte eraf en de smaak wat meer naar zoet. Ik geniet ervan!
  • Heerlijk
Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 35%
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Sonnema Antwoordnummer 5, 8700VB Bolsward, Nederland Website: www.sonnema.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Sonnema

In het Sonnema bezoekerscentrum ontdek je in een uur de geschiedenis van Sonnema. Je duikt even terug in de tijd, naar 1860. Direct wordt duidelijk waarom Sonnema zo’n bijzondere drank is. En ja, je mag natuurlijk ook proeven!

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen