Skip to main content
Suntory Toki

Medium & granig 4.2

Suntory Toki

Oorsprong - Japan 70CL 43%

Suntory Toki Whisky is een blend van zorgvuldig geselecteerde Japanse whisky's. Met zijn voortreffelijke balans, harmonie en eenheid vertegenwoordigt deze blend de traditie van het House of Suntory.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Suntory Toki

Toki is een levendige mix met tonen van grapefruit, groene druiven, pepermunt en tijm. De afdronk is subtiel en zacht met vleugjes vanille, eikenhout en gember. Drink Suntory Toki puur, met ijs of mix het in een whisky cocktail zoals een Toki Highball.

Toki Highball
Vul een gekoeld longdrinkglas met ijs. Schenk 45 ml gekoelde Suntory Toki in het glas. Top het glas af met koud bruisend water. Roer het drankje voorzichtig door en garneer met een grapefruit twist. Enjoy!

Smaak fruit, kruiden en graan
4.2
  • Goede whisky. Ik vind hem ietwat scherp in het begin, maar prima afdronk
  • Fijne Whisky die door mijn vrouw (geen regelmatige drinker) gewaardeerd wordt
  • Eerder al eens een Japanse whisky cadeau gekregen en die beviel zeer goed. Dus nog een keer geprobeerd. Weer een succes. Een verfijnde whisky met een volle smaak. Niet rokerig. Een fruitige smaak. Een absolute aanrader om 's avonds op de veranda of bij het haardvuur van te genieten.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Oorsprong Japan
Contactgegevens Leverancier
Beam Suntory Distribution S.L. C/Mahonia N°2 28043, Madrid Website: www.drinksmart.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Japan, Aichi
Suntory Toki Aichi

Shinjiro Torri bouwde in 1899 de grondvesten van wat later het wereldberoemde House of Suntory zou worden. Hij deed dit met een bijzondere visie: het maken van typisch Japanse spirits die bij de delicate Japanse smaak zouden passen. Daarvoor liet hij zich inspireren door de rijkheid van de Japanse natuur: het zachte water, het unieke klimaat en de verschillende seizoenen. Toki is het natuurlijke resultaat van meer dan een eeuw van Japanse expertise en dromen van perfectie.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen