Skip to main content
The Benriach The Smoky Ten

Malt 5.0

The Benriach The Smoky Ten

Oorsprong - Schotland 70CL 46%

Benriach The Smoky Ten is een Speyside Single Malt Scotch Whisky vol met flavour. Deze expressie kent tonen van gerookt eiken welke worden versterkt door tonen van vers fruit.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over The Benriach The Smoky Ten

Deze malt whisky is voor peated als non-peated liefhebbers een aanrader. Tijdens de wereldreizen van founder, John Duff, leerde hij alles over unieke smaaksensaties. Dit in combinatie met de lange traditie van het distilleren met 3 stijlen whisky en de zeldzame selectie van vaten van over de hele wereld, zorgt ervoor dat jij de volle smaak mogelijkheden van een single malt whisky kan ontdekken uit de Schotse Hooglanden. Deze expressie heeft 10 jaar op maar liefst 3 type vaten gerijpt: ex bourbon, Jamaicaanse rumvaten en virgin oak vaten, wat uniek is! Dit maakt de Benriach whisky tot wat het is, een ‘World of Flavour’.

5.0
  • Heerlijke whisky, echt lekker na een wandeling door weer en wind en daarna wegdromen bij een knisperende openhaard.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Brown-Forman Netherlands B.V. Keizersgracht 683, 1017 DW Amsterdam, Netherlands Website: www.benriachdistillery.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Mening van onze expert

The new Benriach range is for those open to new possibilities, building on a wealth of experience and tradition. I invite the drinker to join me on this creative journey, as we explore the rich rewards of single malt whisky.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
The BenRiach Distillery Speyside

Het bijzondere karakter van de Benriach whisky’s komt voort uit de avontuurlijke aard van founder John Duff. Rond 1890 reisde hij de hele wereld over waarbij de productie van het Schotse vuurwater zijn volledige en onverdeelde aandacht had. Van bourbons in Kentucky tot brandy in Zuid-Afrika, overal pikte hij, geholpen door zijn nieuwsgierige aard, kennis op over het maken van distillaten en hoe verschillende smaak paletten elkaar versterken. Eenmaal terug in zijn eigen Schotland was hij vastbesloten en begon hij de Benriach distilleerderij in Elgin in het hart van de Speyside. Door zijn brede kennis was hij niet bang te experimenteren. En om precies die reden is de avontuurlijke, gedurfde aanpak in het distilleren en het verleggen van grenzen verweven geraakt in het DNA van Benriach

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen