Skip to main content
The Drift Moveable Feast
Zuid-Afrika

Royal Red

Jouw Premium prijs

The Drift Moveable Feast

Zuid-Afrika - Shiraz, Tannat, Malbec 2018 75CL 13,5%

Prestige cuvée van de opvallende Zuid-Afrikaanse wijnmaker Bruce Jack. De wijn is een blend van 53% shiraz, 19% tannat, 16% malbec en 12% touriga nacional. Hij is rijk, complex en krachtig met zwarte bessen, peper en pure chocola. Heerlijk bij wild.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

The Drift Moveable Feast

Zuid-Afrika 2018 75CL

Alles over The Drift Moveable Feast

Prestige cuvée van de opvallende Zuid-Afrikaanse wijnmaker Bruce Jack. De wijn is een blend van 53% shiraz, 19% tannat, 16% malbec en 12% touriga nacional. Hij is rijk, complex en krachtig met zwarte bessen, peper en pure chocola. Heerlijk bij wild.

Moveable Feast is de topwijn van het Zuid-Afrikaanse The Drift Estate. Eigenaar en wijnmaker Bruce Jack maakt deze uitzonderlijke cuvée van druiven die staan aangeplant op de unieke Overberg Highland’s Farm op een hoogte van 390 tot 550 meter. De wijn is een blend van 53% shiraz, 19% tannat, 16% malbec en 12% touriga nacional. Alle vier deze druiven staan bekend om hun donkere schil en hun krachtige tannines. Er wordt gebruik gemaakt van een spontane fermentatie. Vervolgens rijpt de wijn 18 maanden op Franse eikenhouten vaten, waarvan slechts 10% nieuw. Na 6 tot 12 maanden flesrijping komt de wijn op de markt. The Drift Moveable Feast heeft dan een rijpingspotentieel van 30 jaar.

Smaak rijk, vol en krachtig
Lekker bij wild
Druivensoort
Druivensoort
Shiraz
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Tannat
De tannat druif uit Zuid-West Frankrijk bevat veel tannine en kan bij jonge leeftijd nog stroef zijn. Combineer 'm met rijke op de barbecue gegrilde vleessoorten.
Malbec
Deze druif is populair vanwege z'n intense, kruidige wijnen met soepele afdronk. Goede combinatie met minder vette rode vleessoorten en gesmolten blauwe kaas.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Prestige cuvée van de opvallende Zuid-Afrikaanse wijnmaker Bruce Jack. De wijn is een blend van 53% shiraz, 19% tannat, 16% malbec en 12% touriga nacional. Hij is rijk, complex en krachtig met zwarte bessen, peper en pure chocola. Heerlijk bij wild.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort shiraz, tannat, touriga nacional, malbec
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Bruce Jack Wines Bruce Jack Wines SA (Pty) Ltd,Louwshoek Voorsorg Road, Rawsonville, South Africa Email: wineadventures@brucejack.com Website: www.brucejack.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak rijk, vol en krachtig
Lekker bij wild

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Napier
Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack wines Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack is een bijzondere persoonlijkheid. Deze Zuid-Afrikaanse surfer, voormalig rugbyspeler en wijngenie heeft eerst gewerkt bij een van de grootste wijnbedrijven ter wereld (Accolade Wines). Daarna is hij wijn gaan maken bij The Drift (in het Zuid-Afrikaanse Overberg) en tegenwoordig maakt hij wijn onder zijn eigen naam: Bruce Jack Wines. Je zou kunnen zeggen dat wat Top Gear heeft gedaan voor de auto industrie gelijk is aan wat Bruce Jack aan het doen is voor de wijn industrie. Zijn motto is dan ook dat kwaliteitswijn voor iedereen bereikbaar moet zijn. De wijnen die onder zijn naam op de markt verschijnen zijn herkenbaar aan een opvallend etiket met bijzondere namen, scherpe teksten en opvallende smaakomschrijvingen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.