Skip to main content
Tokara Director's Reserve White
Zuid-Afrika

Fresh Hammer

Jouw Premium prijs

Tokara Director's Reserve White

Zuid-Afrika - Sauvignon blanc 2020 75CL 13,5%

Vergelijkbaar met een witte top-Bordeaux. Met diepgang, complexiteit en lengte. Deze blend is gemaakt van sauvignon blanc met semillon. Een verukkelijke combinatie met gevogelte of geroosterde witvis.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Tokara Director's Reserve White

Zuid-Afrika 2020 75CL

Alles over Tokara Director's Reserve White

Vergelijkbaar met een witte top-Bordeaux. Met diepgang, complexiteit en lengte. Deze blend is gemaakt van sauvignon blanc met semillon. Een verukkelijke combinatie met gevogelte of geroosterde witvis.

De Director's Reserve White van Tokara kan je het beste vergelijken met een witte top-Bordeaux. De wijn rijpt 9 maanden (sur lie) op Franse eikenhouten vaten. Dit geeft de wijn diepgang, complexiteit en lengte. Je proeft kweepeer, passievrucht, gele appel, citroengras, geroosterde amandelen en vers gebakken brioche. Serveer hem bij geroosterde vis, kwartel of gebraden kip met mangochutney.

Druivensoort
Druivensoort
Sauvignon blanc
Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Vergelijkbaar met een witte top-Bordeaux. Met diepgang, complexiteit en lengte. Deze blend is gemaakt van sauvignon blanc met semillon. Een verukkelijke combinatie met gevogelte of geroosterde witvis.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort sauvignon blanc, semillon
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
TOKARA Helshoogte Pass, Stellenbosch, South Africa Website: www.tokara.com Email: fransie@tokara.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Stellenbosch
Zuid-Afrika, Stellenbosch
Tokara Zuid-Afrika, Stellenbosch
Tokara behoort tot de top van Zuid-Afrika. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken om de rijpheid van hun druiven te controleren. Bijvoorbeeld door infraroodfoto's. Daarnaast werken ze zorgvuldig om zoveel mogelijk diversiteit van planten en dieren in het landgoed te hebben zodat de natuurlijke leefomgeving zoveel mogelijk in tact bijft. Er zijn inmiddels zelfs luipaarden teruggekeerd die 's nachts door de wijngaarden lopen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.