Skip to main content
Torres Pazo Das Bruxas

Fresh prince 3.5

Torres Pazo Das Bruxas

Spanje - Albariño 2019 75CL 12,5%

Albariño uit het Spaanse Rías Baixas van familiebedrijf Torres. Knisperfris met
citroen, venkel en witte bloemen. De ideale combinatie bij vis en schaal- of
schelpdieren.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Torres Pazo Das Bruxas

Torres komt oorspronkelijk uit Catalunya, maar deze wijn komt van de andere kant van Spanje: uit Rías Baixas. Het verhaal achter deze wijn gaat over de Galicische heksen ('bruxas'). Zij dansen in de bossen rondom de oude landhuizen ('pazos') en vullen - volgens de overlevering - met hun magie de druivenstokken met vitaliteit. Je ziet het terug op het etiket. De wijn wordt gemaakt van 100% albariño en is knisperfris met citroen, venkel en witte bloemen. De ideale combinatie bij vis en schaal- of schelpdieren.

Smaak fris en sappig
3.5
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik houdt van een stevige witte en dat is deze zeker.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Meestal lekkere frisse wijn maar de laatste fles was de wijn stuk, log, witte sherry tot port geuren niet drinkbaar. Maar als de wijn goed is heerlijk op een warme dag, Gall heeft het probleem van de foute fles prima opgelost.
Albariño

In koelere streken bij de kust wordt deze druif vaak verbouwd. Fris, verfijnd en aromatisch. Een fantastische combinatie met vis.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Albariño uit het Spaanse Rías Baixas van familiebedrijf Torres. Knisperfris met citroen, venkel en witte bloemen. De ideale combinatie bij vis en schaal- of schelpdieren.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort albariño
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Familia Torres M. Torres, 6, Vilafranca del Penedés – Barcelona, Spain Website: www.torres.es Email: ilopezc@torres.es
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2018
8-

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2020
8

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Spanje, Penedes
Torres Penedes

Torres is een van de grootste en belangrijkste producenten van Spanje. Het familiebedrijf is momenteel in handen van de vijfde generatie. Door de introductie van Franse druivensoorten in Spanje staat Torres bekend als een pionier en koploper. Van oorsprong komt de familie Torres uit Catalunya. Daar heeft het bedrijf ook nog altijd wijngaarden in Priorat en Penedès. Daarnaast heeft Torres ook wijngaarden in Rioja, Ribera del Duero en Rueda. Maar ook in Californië (Marimar Estate) en in Chili. Beroemde instapwijnen van Torres zijn de witte Viña Sol en de rode Sangre de Toro. Zeer betaalbaar en kwalitatief constant. Maar ook de topwijnen van Torres zijn divers en van ongekende kwaliteit.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.