Skip to main content
Trimbach Muscat Réserve

Fruit lover

2e halve prijs

Trimbach Muscat Réserve

Oorsprong - Frankrijk 2018 75CL

Specialiteit uit de Elzas. Droge, zeer aromatische en bloemige wijn met de smaak
van muskaatdruiven. Heerlijk bij Hollandse asperges of gebakken roodbaarsfilet.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Trimbach Muscat Réserve

Samen met riesling, pinot gris en gewürztraminer is muscat een van de edele druivenrassen van de Elzas. Hij wordt ook vaak gebruikt voor zoete wijnen. Maar het bijzondere van de Trimbach Muscat Réserve is dat het een droge wijn is. Hij is zeer aromatisch en bloemig. Muscat is ook de enige druif die echt naar druiven smaakt. Muskaatdruiven om precies te zijn. Schenk deze specialiteit uit de Elzas bij Hollandse asperges of bij een gebakken roodbaarsfilet met een kruidige couscous.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Specialiteit uit de Elzas. Droge, zeer aromatische en bloemige wijn met de smaak van muskaatdruiven. Heerlijk bij Hollandse asperges of gebakken roodbaarsfilet.
Inhoud 75 Centiliter
Soort muscat
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
F. E. TRIMBACH 15 ROUTE DE BERGHEIM, RIBEAUVILLE, France Email: export@trimbach.fr Website: www.trimbach.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2019
90 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk
Maison Trimbach

De familie Trimbach produceert al bijna vier eeuwen en al twaalf generaties lang wijnen in de Elzas. Ze zijn een begrip in de regio en eigenlijk ook over de hele wijnwereld. De winery van Maison Trimbach is gelegen in Ribeauvillé, maar deze producent beschikt ook over wijngaarden in Hunawihr, Bergheim, Rorschwihr, Riquewihr en Mittelwihr. De dorpen klinken Duits, maar we zitten natuurlijk in Frankrijk. De Elzas heeft een uniek microklimaat met uitzonderlijk veel zonuren dankzij de Vogezen. Mede hierdoor behoren de wijnen van Trimbach tot de meest gewilde ter wereld. Met name de mythische Clos Ste Hune, een Grand Cru wijngaard van 1,67 hectare, die jaarlijks slechts een paar duizend flessen topriesling oplevert.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen