Skip to main content
Vendanges Mademoiselle Classic Bio

Alcoholvrij - Mousserend 4.5

Vendanges Mademoiselle Classic Bio

Spanje - Alcoholvrij - Mousserend 2020 75CL 0%

De Vendanges Mademoiselle Classic Organic is een bijzondere bubbel, want er zit daadwerkelijk 0,0 % alcohol in. Die wordt door een speciaal proces uit de wijn verwijderd. Classic verwijst naar de Méthode Classique of Traditionnelle. Deze geeft aan dat een wijn is gemaakt zoals in de champagnestreek.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Vendanges Mademoiselle Classic Bio

Alcoholvrij, biologisch én mousserend. Die combinatie kom je niet zo vaak tegen. Leuk en lekker voor als je wat te vieren hebt, maar geen alcohol wilt drinken. De Vendanges Mademoiselle Classic Organic is een bijzondere bubbel omdat er daadwerkelijk 0,0% alcohol in zit. Die wordt door een speciaal proces uit de wijn verwijderd. De term Classic is een verwijzing naar de Méthode Classique of de Méthode Traditionnelle. Deze benaming wordt in de wijnbouw gebruikt om aan te geven dat een wijn is gemaakt zoals in de champagnestreek.

Lekker bij het aperitief
4.5
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  De smaak komt redelijk in de buurt van Prosecco. Fris, genoeg bubbels ed. Tevens aan te raden voor een gender reveal en babyshower. Paar jaar geleden uitgeprobeerd bij een bbq zonder iets te zeggen. Eind vd avond verteld dat het 0,0 was. Ze proefde weinig verschil. Wel koud drinken.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  De lekkerste alcoholvrije bubbels, en ook nog biologisch!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Prima alternatief! Lekkere zachte bubbel. Staat feestelijk.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Voor de kinderen en vrouw lekker, is niet echt droog klein zoetje maar dat vindt men lekker.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Was in 1 woord héérlijk!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Verrassend lekker! Mijn ervaring met alcoholvrije wijn was tot nu heel teleurstellend, alcoholvrije rode wijn bijvoorbeeld vind ik niet te drinken. Maar deze heeft lekkere bubbels en een frisse, droge smaak en geeft echt de sensatie van een lekker mousserend wijntje. Doen!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk alcoholvrije cava, smaakt gewoon als cava! Droog en fris.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Verrassend lekkere smaak.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een lekker alternatief wanneer je geen alcohol wilt of mag drinken.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Alcoholvrij, biologisch én mousserend. Leuk en lekker voor als je wat te vieren hebt, maar geen alcohol wilt drinken. Deze bijzondere bubbel bevat daadwerkelijk 0,0% alcohol.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Orient drink Avenue Blonden13, LIEGE, Belgium Email: administration@nightorient.com Website: www.universdrink.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Univers Drink

Sinds 2009 maakt Univers Drink alcoholvrije dranken. Het bijzondere van de wijnen van Univers Drink is dat alle alcohol uit de wijn wordt gehaald, waardoor een eindproduct ontstaat met 0,0% alcohol. En dat zonder ten koste te gaan van de smaak van de wijn. Juist doordat er in het geheel geen alcohol in de wijn zit, zijn de producten van Univers Drink geschikt voor een uitgebreide doelgroep variërend van zwangere vrouwen en sportievelingen tot verantwoorde bestuurders en mensen die de smaak en de effecten van alcohol niet willen. De producten van Univers Drink verschijnen onder verschillende merknamen op de markt. De Vendanges Mademoiselle wijnen zijn niet alleen 100% alcohol vrij, ze zijn ook biologisch gecertificeerd.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.