Skip to main content
Warwick Wine Estate First Lady Red

Easy rider

2e halve prijs

Warwick Wine Estate First Lady Red

Oorsprong - Zuid-Afrika 2018 75CL

Warwick Estate was het eerste wijndomein van Zuid-Afrika met een vrouwelijke wijnmaker. Vandaar de naam: First Lady. Krachtig met zwarte kersen, koffie en chocola.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Warwick Wine Estate First Lady Red

Warwick Estate was het eerste wijndomein van Zuid-Afrika met een vrouwelijke wijnmaker. Vandaar de naam: First Lady. Het domein maakt een witte, een rosé en een rode First Lady. De belangrijkste druif voor de rode wijn is cabernet sauvignon. In sommige jaargangen aangevuld met een klein gedeelte syrah of een andere druif. Het is een krachtige wijn uit Stellenbosch met de smaak van zwarte kersen, koffie en chocola. Met rijpe tannines en een lange afdronk.

Lekker bij Gebraden rood vlees
Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Syrah

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Warwick Estate was het eerste wijndomein van Zuid-Afrika met een vrouwelijke wijnmaker. Vandaar de naam: First Lady. Krachtig met zwarte kersen, koffie en chocola.
Inhoud 75 Centiliter
Soort cabernet sauvignon, syrah
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Warwick Wine Estate Warwick Wine Estate, R44, Stellenbosch, South Africa Website: www.warwickwine.com Email: tom@warwickwine.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2015
87 punten

Wine Enthusiast

Oogstjaar 2017
8-

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Zuid-Afrika
Warwick Estate

Van 1771 tot 1902 was er op de plek van Warwick Estate een boerderij met de naam ‘De Goede Sukses’. Warwick Estate werd in 1964 gekocht door Stan Ratcliffe. In eerste instantie werden er druiven verbouwd die werden verkocht aan andere wijnmakers. Pas later ging zijn vrouw Norma zelf de wijn maken. Dat werd een groot succes. Tegenwoordig is het nog altijd een familiebedrijf in handen van zoon Michael Ratcliffe. Warwick Estate staat niet alleen bekend om zijn heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Het domein uit Stellenbosch wordt ook al jaren achter elkaar door Tripadvisor uitgeroepen tot het leukste wijndomein van de streek om te bezoeken. Met name de picknick bij Warwick is legendarisch.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen